Eten en drinken in L'Espinet


Restaurant "Le Brantalou"

Op het park is een restaurant van goed niveau. De medewerkers zijn allen gekwalificeerd en bereiden gerechten op hoog niveau.

Het sfeervolle restaurant heeft diverse zalen en een groot terras. Er worden menu's geserveerd op 3 niveau's. Uiteraard zijn er ook kindermenu's:

  • Eenvoudige gerechten zoals hamburgers, pasta's en pizza's
  • Buffet
  • A la carte gedeelte met een culinaire kaart die gebaseerd is op lokale en regionale producten en specialiteiten

Brood- / ontbijt- service

Iedere morgen wordt er vers brood gebakken. Er is een ruime keus uit croissants, pains au chocolat, baguettes, en andere broodjes. U kunt deze bestellen voor de volgende dag.

Wilt u het zich nóg gemakkelijker maken? Maak dan gebruik van het ontbijtbuffet. Naast een keus uit diverse broodjes zijn er o.a. diverse soorten vleeswaren en kaas, fruit, warme worstjes, ei-gerechten, vruchtensappen, koffie en thee.

Les Terres Rouges

In de zomermaanden is de bar en snackbar "Les Terres Rouges" geopend. Terres Rouges ligt aan het recreatiemeertje op het park. Na het zwemmen in het meertje of als u ligt te zonnen op het strandje kunt u daar drankjes, Belgische bieren, snacks en eenvoudige gerechten kopen.

Speciale avonden

Regelmatig worden er in het restaurant speciale avonden georganiseerd. Er zijn barbecueavonden en wekelijks is er wel live muziek.

Afhaalmenu's

Geen zin om te koken maar toch graag in uw vakantiehuis blijven? Er zijn diverse afhaalmenu's. Vraag naar de mogelijkheden in het restaurant of bij de receptie.

Barbecue te huur

Bij de receptie is een barbecue te huur (€ 15 per verblijf) en zijn vleespakketten te bestellen.

Espinet R6 Quillan Frankrijk vakantiepark Pyreneeen restaurant brantalou Middellandse zee.jpeg

Halfpension, volpension ontbijt of diner

U kunt ook op basis van halfpension of volpension op het park verblijven, of alleen ontbijt of diner. Dat kan tijdens uw gehele vakantie of slechts enkele dagen.

U kunt dit al reserveren als u een boeking maakt, maar ook later in uw account tot 3 dagen voor aankomst. En natuurlijk als u op het park bent.