Eten en drinken in L'Espinet


Restaurant "Le Brantalou"

Op het park is een restaurant van goed niveau. De chef-kok, Albert Battle, is maître traiteur. Dit is een select gezelschap van koks die deze titel hebben verkregen vanwege hun niveau van het bereiden van gerechten.

Het sfeervolle restaurant heeft diverse zalen en een groot terras. Er worden menu's geserveerd op 3 niveau's. Uiteraard zijn er ook kindermenu's:

  • Eenvoudige gerechten zoals hamburgers, pasta's en pizza's
  • Buffet
  • A la carte gedeelte met een culinaire kaart die gebaseerd is op lokale en regionale producten en specialiteiten

Brood- / ontbijt- service

Iedere morgen wordt er vers brood gebakken. Er is een ruime keus uit croissants, pains au chocolat, baguettes, en luxe broodjes. U kunt deze bestellen voor de volgende dag.

Wilt u het zich nóg gemakkelijker maken? Maak dan gebruik van het ontbijtbuffet. Naast een keus uit diverse broodjes zijn er o.a. diverse soorten vleeswaren en kaas, fruit, warme worstjes, ei-gerechten, vruchtensappen, koffie en thee.

Les Terres Rouges

In de zomermaanden is de bar en snackbar "Les Terres Rouges" geopend. Terres Rouges ligt aan het recreatiemeertje op het park. Na het zwemmen in het meertje of als u ligt te zonnen op het strandje kunt u daar drankjes, Belgische bieren, snacks en eenvoudige gerechten kopen.

Speciale avonden

Regelmatig worden er in het restaurant speciale avonden georganiseerd. Er zijn barbecueavonden en wekelijks is er wel live muziek.

Afhaalmenu's

Geen zin om te koken maar toch graag in uw vakantiehuis blijven? Er zijn diverse afhaalmenu's. Vraag naar de mogelijkheden in het restaurant of bij de receptie.