Eten en drinken in L'Espinet


Restaurant "Le Brantalou"

Op het park is een restaurant van goed niveau. De medewerkers zijn allen gekwalificeerd en bereiden gerechten op hoog niveau.

Het sfeervolle restaurant heeft diverse zalen en een groot terras. Er worden menu's geserveerd op 3 niveau's. Uiteraard zijn er ook kindermenu's:

  • Eenvoudige gerechten zoals hamburgers, pasta's en pizza's
  • Buffet
  • A la carte gedeelte met een culinaire kaart die gebaseerd is op lokale en regionale producten en specialiteiten

Brood- / ontbijt- service

Iedere morgen wordt er vers brood gebakken. Er is een ruime keus uit croissants, pains au chocolat, baguettes, en andere broodjes. U kunt deze bestellen voor de volgende dag.

Wilt u het zich nóg gemakkelijker maken? Maak dan gebruik van het ontbijtbuffet. Naast een keus uit diverse broodjes zijn er o.a. diverse soorten vleeswaren en kaas, fruit, warme worstjes, ei-gerechten, vruchtensappen, koffie en thee. Kinderen t/m 11 jaar € 6, vanaf 12 jaar en volwassenen € 12.

Les Terres Rouges

In de zomermaanden is de bar en snackbar "Les Terres Rouges" geopend. Terres Rouges ligt aan het recreatiemeertje op het park. Na het zwemmen in het meertje of als u ligt te zonnen op het strandje kunt u daar drankjes, Belgische bieren, snacks en eenvoudige gerechten kopen.

Speciale avonden

Regelmatig worden er in het restaurant speciale avonden georganiseerd. Er zijn barbecueavonden en wekelijks is er wel live muziek.

Afhaalmenu's

Geen zin om te koken maar toch graag in uw vakantiehuis blijven? Er zijn diverse afhaalmenu's. Vraag naar de mogelijkheden in het restaurant of bij de receptie.

Barbecue te huur

Bij de receptie is een barbecue te huur (€ 15 per verblijf) en zijn vleespakketten te bestellen.

Espinet R6 Quillan Frankrijk vakantiepark Pyreneeen restaurant brantalou Middellandse zee.jpeg

Prijzen en kortingen halfpension, ontbijt of diner

U kunt ook op basis van halfpension op het park verblijven, of alleen ontbijt of diner. Dat kan tijdens uw gehele vakantie of slechts enkele dagen. In onderstaand schema ziet u de diverse mogelijkheden. U kunt dit al reserveren als u een boeking maakt, maar ook later in uw account tot 3 dagen voor aankomst. En natuurlijk als u op het park bent, maar dan is het duurder.
Dit zijn de mogelijkheden om voor aankomst te boeken:

  • halfpension: dit kunt u alleen boeken voor uw gehele verblijf, dus voor alle dagen
  • ontbijt of diner: dit gaat per strippenkaart van 10

Bent u bijvoorbeeld van plan om tijdens uw verblijf samen met uw partner tenminste 5 avonden in het restaurant te gaan eten, dan kunt u beter vooraf een "strippenkaart" van 10 diners kopen voor slechts € 200.

Reserveren voor aankomst Reserveren op het park
Halfpension 3 - 11 jaar € 13,00 p/d € 15,00 p/d
Halfpension 12 jaar en ouder € 31,50 p/d € 33,00 p/d
Ontbijt 3 - 11 jaar 10 x voor € 50 (i.p.v. € 60) € 6
Ontbijt 12 jaar en ouder 10 x voor € 100 (i.p.v. € 120) € 12
Diner 3 - 11 jaar 10 x voor € 90 (i.p.v. € 100) € 10
Diner 12 jaar en ouder 10 x voor € 200 (i.p.v. € 225) € 22,50

Naar Mijn Account >>