Beoordelingen

Gemiddelde score Village de Montmarsis

10

Fam. Moseman

We hebben een hele fijne vakantie gehad. Het park was prima onderhouden, lekker rustig met prima faciliteiten, voor ieder wat wils. Niets gemist en sfeer was er zeker, meegedaan met de Bbq.

10

Fam. de Jonge

Wat is het toch een heerlijke plek! Al voor het 6e (!) jaar op rij komen wij naar Montmarsis en genieten wij van de gastvrijheid, de mooie ligging, de fijne huisjes en de prachtige omgeving van Gourdon. Alle medewerkers zorgen ieder jaar weer voor een fantastisch verblijf. Elk jaar op onze terugreis praten we in de auto over de zomervakantie van het jaar erop en we zijn nog steeds unaniem: volgend jaar weer Montmarsis! Dus de reservering voor 2019 is alweer gemaakt.... ;-)

De reservering voor volgend jaar is alweer gemaakt !
10

Fam. Delpech

We hebben genoten. een zeer ruim opgezet park met veel groen.

Het zwembad was heerlijk groot. Voldoende vertier voor jong en oud. Met een hoog aantal nederlandstalige vakantiegangers, waaronder veel kinderen, maar ook bitterballen, kroketten en frikadellen, was het voor onze kinderen een geweldige vakantie.

De huizen waren ruim, compleet, schoon en gaven een groot gevoel van privacy.

Wij komen zeker terug.

8

Fam. Huisman

Montmarsis is een heel leuk park waar de kinderen heerlijk veilig kunnen spelen. Een gezellige Bar/Brasserie, een zeer leuke Speeltuin en een prima Zwembad.

Een aanrader is de gezamenlijke Barbeque!

In de Buurt is binnen 30 autominuten heel veel leuks te doen:

Grotten, Kastelen en middeleeuwse plaatsjes.

9

Willemijn

Wij hebben voor de tweede keer genoten van onze vakantie bij Village de Montmarsis. Zowel de tent als het huisje zijn goed bevallen. Onze kinderen van 8, 10 en 12 hebben zich ook goed vermaakt.

Volgend jaar hopen wij weer te komen op dit mooie park!

Volgend jaar hopen wij weer te komen op dit mooie park!
9

Maaike

We hebben 2 weken op het park gezeten en een heerlijke vakantie gehad. Voor het eerst overwegen we serieus om volgend jaar weer te gaan.

Het huis was mooi, nieuw, ruim en schoon en voorzien van goede bedden. Heel fijn aan dit huis vonden we wel de vrije ligging. En een mooi groot gras/speelveld ervoor.

Aanrader is de BBQ op maandag.

9

Fam. van Hout

Dit park hebben wij nu voor de 2e keer bezocht. Wij verbleven tweemaal in de super-de-luxe safaritent. De eerste keer kwam ik aan met mijn afwasborstel en teiltje want ik had eigenlijk de beschrijving niet goed gelezen. De tent heeft alle luxe van thuis: een afwasmachine, een wasmachine en een echte badkamer met ook een soort massagedouche. Toch heeft het absoluut het kampeergevoel voor ons, door het binnen-buiten leven.

We hebben heerlijke pizza's gegeten in de brasserie. De kids (2, 4 en 5 jr) maken volop vriendjes op het park waardoor je ook even als ouders je handen vrij hebt. In de omgeving is er genoeg te doen, dus ook buiten het park kun je je goed vermaken.

9

Kevin

Erg leuke vakantie hier gehad met de gastvrijheid van de medewerkers. Mooi huisje met prima bedden en complete inboedel. Ook hebben de kinderen (4jr en 9jr) het erg naar hun zin gehad. Leuk zwembad! Kortom een top vakantie gehad.