+31 (0) 854 011 009

Golfvakantie in Frankrijk

Wil je op golfvakantie in de mooiste regio van Frankrijk, ofwel de Provence? Frankrijk is hét land voor golfvakanties. De golfbanen zijn omgeven door prachtige natuur, dankzij de variëteit in het Franse landschap. Er zijn golfparken in de buurt van historische abdijen en chateau's, resorts met uitzicht op de bergen of midden in een wijngebied tot golfbanen die zijn omgeven door bos. In heel Frankrijk zijn wel meer dan 600 golfparken.

In elke regio in Frankrijk vind je genoeg golfbanen, zo ook in de regio Provence-Alpes-Côte d’Azur. Hier zijn zelfs de laatste 15 jaar veel nieuwe golfbanen aangelegd. Ongetwijfeld dat je op deze parken nog geen bal hebt geslagen.
Zoek je nog een verblijf tijdens je golfvakantie in Frankrijk? Kies dan voor een verblijf op het schitterende vakantiepark Jardin du Golf. Dit park ligt op loopafstand Golf de la Sainte Baume. Zeker als je op golfvakantie naar de Provence wilt, zit je hier helemaal op je plek. Vanaf je vakantiehuis kun je op dit golfpark terecht. Daarnaast zijn er nog voldoende andere parken in de regio. Welke golfparken zijn er nog meer in dit deel van Frankrijk?

  • Aix Golf, Aix-en-Provence
  • Golf Of La Cabre D’or, Cabriés
  • Golf de Barbaroux, Brignoles
  • Golf Dolce Fregate Provence, Saint Cyr sur mer
  • Golf de Saint-Enderol, La Motte

Bovenstaande golfresorts hebben allemaal 18 holes en liggen in de buurt van Jardin du Golf. In totaal liggen er 12 golfparken van verschillende niveaus in deze regio. Voor zowel de recreant als de professional is er altijd een geschikte golfbaan.

Verblijf tijdens je golfvakantie in de Provence

Wanneer je tijdens je golfvakantie verblijft in een vakantiehuis op Jardin du Golf, geniet je van veel luxe. Je verblijft in een prachtig vakantiehuis, die van alle gemakken is voorzien. Wij bieden je verschillende soorten villa’s, te weten drie-onder-een-kap, half vrijstaand en vrijstaande vakantiewoningen. Alle vakantiehuizen zijn ruim opgezet. Er zijn 1 of 2 badkamers en meerdere toiletten. Daarnaast is de villa nog uitgerust met gratis wifi en satelliettelevisie met onder andere Nederlandse en Belgische zenders.

Geniet van je privacy in de prachtig aangelegde tuinen. Elke villa heeft een tuin met meerdere terrassen. Ook een overdekt terras behoort tot de mogelijkheden. Er zijn zelfs vakantiehuizen met een privézwembad. Je kunt kiezen uit een 4, 6 of 8 persoonshuis. Ga je met een grotere groep op golfvakantie? Ook dan heten we jullie van harte welkom op Jardin du Golf.

Wat is er allemaal te doen op het vakantiepark?

Jardin du Golf is een luxe vakantiepark in Zuid-Frankrijk. Op dit beveiligde park vind je zwembaden, voldoende eetgelegenheden, diverse speelvelden, tafeltennis en we bieden een broodjes- en pizzaservice. Kortom, wij bieden u luxe en comfort tijdens de golfvakantie. Wil je naast golfen ook nog wat van de omgeving zien? Breng dan een bezoek aan de Middellandse Zee met zijn bekende kustplaatsen. Aan de Cote d’ Azur vind je ook de schitterende rotsformaties met blauwe kreken, Les Calanques. Een dagje strand en slenteren over de lange boulevards is ook echt de moeite waard.
Ook zeer bijzonder is de Camargue. In dit gebied vind je flamingo's, cowboys en rijstvelden in één.

Golf de la Sainte Baume

Golf de la Sainte Baume met 18 holes biedt brede fairways in een prachtige omgeving. Vanaf de tee zijn de meeste holes goed te doen en er is genoeg spelvariatie. Voor zowel beginnende golfers als de experts is er op dit park voldoende uitdaging. Je bent omgeven door waterpartijen, pijnbomen en struikgewas en speelt aan de voet van het gebergte Massif La Sainte Baume. Het golfresort ligt op slechts 800 meter van Jardin du Golf. Wil je deze baan graag uitproberen? Informeer bij de receptie op het park naar greenfees met korting.

Altijd mooi weer tijdens de golfvakantie

De Provence is een ideale bestemming voor een golfvakantie in Frankrijk. Hier ben je namelijk verzekerd van een gunstig klimaat. Tevens is natuur in prachtig en speel je steeds weer in een heel ander decor. Elke golfbaan is bijzonder mooi aangelegd.