+31 (0) 854 011 009

Vakantiepark in de Dordogne

Op vakantie gaan in de Dordogne kan op verschillende manieren. Maar als u een onbezorgde vakantie wilt, dan is een huisje op een vakantiepark in de Dordogne voor u een goede uitkomst. Wij hebben diverse luxe vakantiehuizen op parken in Frankrijk, zodat er altijd wel een mooi vakantiepark voor u tussen zit.

Vakantie in de Dordogne-regio

Dankzij het aangename klimaat is een vakantie in de Dordogne al snel geslaagd. De zomers zijn er lekker warm en de winters zijn er niet te koud. Op een vakantiepark in de Dordogne kunt u heerlijk genieten van de rust en ruimte die u hier vindt.

France Comfort heeft diverse vakantieparken in de Dordogne-regio:

Vakantiepark voor grotere groepen

Ook als u met meerdere personen naar de Dordogne wilt, kunt u terecht op een vakantiepark van FranceComfort. Wij hebben namelijk luxe villa’s voor 4, 6, 8 en 10 personen. Afhankelijk van met hoeveel personen u wilt komen, kunt u terecht op een van onze parken.

Le Lac Bleu is een vakantiepark in de Dordogne dat geschikt is voor grote groepen en senioren. Hier vindt u luxe villa’s voor 8 personen. U boekt al een villa op Le Lac Bleu vanaf 249 euro per week! Ideaal als u met de hele familie op vakantie wilt in Frankrijk.

Voor gezinnen en 55-plussers is er ook volop keus. Zo kunt u op Domaine de Lanzac een 4-persoons vakantiehuis huren vanaf 299 euro. Op dit vakantiepark in het zuiden van de Dordogne staan ook huizen voor 6 en 8 personen.

Voordelen van een vakantiepark in de Dordogne

  • luxe en comfort zoals u thuis gewend bent
  • gratis wifi
  • zwembad in de buitenlucht, met verwarmd water
  • Nederlandstalig animatieteam voor kinderen
  • centraal gelegen in de Dordogne
  • altijd in de buurt van toeristische trekpleisters
  • rust en ruimte op het vakantiepark
  • vrijstaande huizen; dus veel privé

Onbezorgd genieten op een vakantiepark in de Dordogne

Wanneer u met uw gezin of met de hele familie onbezorgd wilt genieten in Frankrijk, dan is een vakantiepark in de Dordogne uw ideale vakantie! Er is voor iedereen iets te beleven in deze prachtige omgeving. De actieve mensen kunnen zich uitleven met kanoën , paardrijden of mountainbiken. Anderen kunnen cultuur opsnuiven in een van de prachtige oude Franse dorpjes en genieten van een écht Frans stokbroodje.

Kortom, wacht niet langer en boek nu nog uw droomvilla op een vakantiepark in de Dordogne!