Kleinschalige vakantieparken in Frankrijk

Fietsen Lot 6 Frankrijk Dordogne trektocht wijn proeven partner gezin senioren wifi vakantiehuis git

Een kleinschalig vakantiepark voor een ontspannen vakantie

Een kleinschalig vakantiepark in Frankrijk is de ideale plek als u graag rustig en relaxt uw vakantie viert. De vakantiehuizen op de parken zijn compleet gemeubileerd en voorzien van alle gemakken die zorgen voor een zorgeloos verblijf.

Op onze kleinschalige vakantieparken in Midden-Frankrijk en Zuid-Frankrijk vindt u alles wat u nodig heeft voor een ontspannen vakantie. U geniet hier onbezorgd van elkaar én het heerlijke Franse klimaat. Er zijn een aantal kenmerken die onze kleinschalige vakantieparken zo uniek maken, zoals:

  • een verzorgd en onderhouden terrein;
  • luxe, karakteristieke vakantiehuizen;
  • voldoende privacy;
  • vermaak en faciliteiten, zoals sportfaciliteiten, zwembaden, kinderanimatie en restaurants.

 Lekker luieren in uw vakantietuin

Vindt u ook dat een vakantie bedoeld is om bij te komen van de drukte van het dagelijkse leven? Onze kleinschalige vakantieparken in Frankrijk zijn u dan op het lijf geschreven. U vindt ze in de meest zonrijke gebieden van Frankrijk, namelijk Zuid-Frankrijk en Midden-Frankrijk. Bij aankomst zijn de bedden al opgemaakt. Een betere start van uw vakantie kunt u zich niet wensen. De vakantieparken zijn omringd door mooie natuur en vanuit uw vakantiehuis hebt u veelal uitzicht op de prachtige omgeving. De meeste vakantiehuizen hebben ook een eigen privétuin met terras waar u heerlijk kunt relaxen. Er zijn ligstoelen aanwezig in de tuin en bij sommige vakantiehuizen beschikt u over een overdekt terras.

Naar onze kleinschalige vakantieparken

Kindvriendelijke vakantieparken

Op onze kleinschalige vakantieparken is er ook voor kinderen genoeg te doen. Er zijn (peuter)zwembaden, speeltuintjes en in het hoogseizoen is er kinderanimatie. Daarnaast vindt u tennisbanen, voetbalvelden en jeu-de-boulesbanen op onze vakantieparken. Ook in de omgeving is voor het hele gezin wat wils. U kunt fietsen huren, wandelen, paardrijden of recreëren bij het meer of een rivier in de buurt. Hier zijn mogelijkheden voor onder andere kanoën en boottochtjes. Terwijl u heerlijk aan het relaxen bent bij uw vakantiehuis, vermaken de kinderen zich prima bij de animatie, bij het zwembad of in de speeltuin op het park. De parken zijn autoluw, zodat kinderen veilig kunnen spelen.

Een dagje op stap?

In de omgeving van het kleinschalige vakantiepark waar u verblijft, is natuurlijk ook genoeg te zien of te beleven. Bij ieder vakantiepark hebben wij een aantal populaire trekpleisters en tips voor u op een rij gezet. Op de pagina’s met toeristische tips leest u meer over de activiteiten en de bezienswaardigheden in de buurt van het kleinschalige vakantiepark van uw keuze. In uw vakantiehuis heeft u WiFi, zodat u ook zelf kunt uitstippelen welk uitstapje(s) u wilt gaan maken. U bent ook welkom voor tips bij de receptie van het vakantiepark. De medewerkers spreken Nederlands en Engels en kennen de omgeving op hun duimpje. Vraag het gerust, want zij helpen u graag. Reserveer nu snel uw vakantiehuis, en geniet van de voorpret.