Vakantieparken met een restaurant

Frankrijk vakantieparken restaurant diner.jpg

Frankrijk is het land van lekker eten en heerlijke wijnen. In de toeristische regio's waar de vakantieparken van FranceComfort liggen, zijn diverse restaurants, vaak van goede kwaliteit. Ook op veel parken is een restaurant. De kwaliteit is zo hoog dat zelfs Fransen vanuit de omgeving langs komen om er een hapje te eten. Een beter bewijs van de kwaliteit is er niet.

Wat is het belangrijkst tijdens uw vakantie?

Waar denkt ú aan als iemand zegt dat hij op vakantie naar Frankrijk gaat? De mooie natuur? de verwarmende zonnestralen? de leuke dorpjes? de uitgestrekte wijngaarden?

Weet u wat op nummer 1 staat als we het onze gasten vragen? Het lekkere eten in Frankrijk!

Al deze lekkernijen worden op onze parken voor u klaar gemaakt.

VDC faciliteiten 11 Village des Cigales Frankrijk vakantiepark Dordogne Lot animatie speeltuin kinde

Ontbijt

Wat is het toch gezellig om de dag met elkaar te beginnen met een uitgebreid ontbijt. Een schaal vol met vers gebakken croissants, pains au chocolat en baguettes. Een schaaltje confiture of toch liever jambon en fromage? Een glas jus d'orange erbij en na afloop une tasse de café. De dag kan al niet meer stuk!

Lunch

Gaat u uitgebreid lunchen net als de Fransen? of wordt het een lichte salade omdat u 's avonds uitgebreid wilt dineren? In ieder geval wordt une bouteille de vin geopend en laten we het ons heerlijk smaken.

Diner

Maar dan het diner! Keuzes te over. Uiteraard eerst een apero. Wordt het vlees of vis? en het voorgerecht? Moeilijk om te kiezen, het smaakt allemaal zo lekker! En dan nog die variëteit aan desserts.

Op diverse FranceComfort parken zijn restaurants. Geniet van al dit lekkers!

Village des Cigales

Domaine de Lanzac

Espinet

Château de Salles

Maak een keus en ontdek meer