Vakantiehuizen met privézwembad in Frankrijk

Het ultieme vakantiegevoel, uw eigen privézwembad! Heerlijk ontspannen in de warme Franse zomerzon
en dan een duik in het heldere verfrissende water. Een vakantievilla in Frankrijk met privézwembad boeken?
Er lekker tussenuit en genieten van de rust en stilte om u heen in een luxe vakantiehuis.
Dit klinkt als de ultieme droomvakantie!
Wij hebben diverse parken waar villa's een privézwembad hebben.

MZ8a Vallee de la Sainte Baume luxe villa prive zwembad Provence Frankrijk Middellandse zee strand.j

Een vakantiehuis met eigen zwembad

Natuurlijk kunt u ook op vakantie gaan naar een vakantiepark waar alleen een gemeenschappelijk zwembad is. Maar zowel een gemeenschappelijk als een privézwembad heeft toch wel zijn voordelen. Wat is er nu fijner dan direct na aankomst een verkoelende duik te nemen in uw eigen zwembad? U hoeft 's ochtends niet vroeg uit bed om met uw handdoek een ligbedje in de zon te claimen, er is namelijk niemand anders in de buurt. Heerlijk genieten van de zon en van elkaar of van uw gezin zonder vreemde mensen om u heen. Met een privézwembad bent u niemand tot overlast. De kinderen bepalen zelf hoeveel bommetjes ze maken. Er is toch niemand in de buurt met wie ze rekening moeten houden, dat is het voordeel van een vakantiehuis met privézwembad. Start de dag met een paar baantjes of sluit deze juist af met ontspannen poedelen. U bent niet afhankelijk van openingstijden.

Onze vakantieparken met privézwembaden

Maak een keus en check beschikbaarheid

Vallée de la Ste. Baume Provence

Résidence de Salernes Provence

Domaine de Lanzac Dordogne

Bourg Est - Vigelière Poitou - Charentes

Aveneau - Vieille Vigne Poitou - Charentes

Château de Salles Gironde - Aquitaine

Domaine les Forges Poitou - Charentes

Totale ontspanning samen met uw partner

Gaat u samen met uw partner op vakantie? Dit is waar u naar op zoek bent. Die prachtige vakantiehuizen met eigen zwembad, volop privacy en rust. Na een dag de omgeving te hebben verkend of op de golfbaan geweest nu gewoon even niets, lekker dobberen in uw zwembad, op een luchtbed, glaasje wijn in uw handen, zonnehoed op, boekje erbij, dat is pas genieten. Ligbedden, waarop u heerlijk kunt relaxen, staan klaar aan de zijkant. Reserveer die vakantie met broodnodige ontspanning waar u zo’n behoefte aan hebt. 

Totale ontspanning

  • Privacy
  • Rust
  • Luchtbed
  • Glas wijn
  • Zonnehoed

Een eigen zwembad voor de kinderen

Kunt u uw kinderen een groter plezier doen dan een vakantiehuis met zwembad te kiezen voor de vakantie? Twijfel daar maar geen moment aan, ze staan te springen om op vakantie te gaan. Heerlijk de hele dag in en rond het water spelen. Even uw handen vrij, lekker aan de rand van het zwembad even bijkomen. Als ouders hebt u wel even wat rust verdient. De kinderen hebben de vakantie van hun leven en vermaken zich de hele dag kostelijk in het water. De ouders genieten dubbel en dwars mee en komen ook zelf tot rust. Dat is pas een echte relax vakantie!

Een vakantiehuis in Frankrijk met zwembad is zeer betaalbaar

Vaak wordt gedacht dat dit een mate van luxe is die maar voor een enkeling is weggelegd. Dat is zeker niet het geval. Kijk maar eens naar de prijzen. In het voor- en najaar is er slechts een bescheiden toeslag voor het zwembad.

Bent u aan de schoolvakanties gebonden? Zeker aan het begin en eind van de zomervakantie is het een stuk goedkoper. En anders kunnen opa en oma of vrienden wellicht gezellig mee zodat u de kosten kunt delen.

😎 Check beschikbaarheid vakantiehuizen met privézwembad ✔️🏊