Beoordelingen

Gemiddelde score Chateau de Salles

10

F.M. Bakkas

Het was fantastisch, het gevoel van thuis zijn 🏠, de natuur, het gezang van de vogels, de voorzieningen voor jong en oud, de rust en privacy in de tuin, een groot magnifiek privépark en diverse stranden op slechts een paar kilometer afstand. Het was ontspannend, de eigenaren zijn erg aardig.

Schitterend
9

Fam. Verweerd

Het park is zo ruim van opzet dat je niet het idee hebt dat je in een vakantiepark bent. Het park is een mooie uitvalsbasis voor uitstapjes naar Bordeaux, de kust van Arcachon en andere kustplaatsen.

8,5

Aaldert

De ligging is ideaal. Niet al te ver van het vliegveld (dus met een huurauto super te bereiken), maar ook niet te ver van omliggende bezienswaardigheden en de zee! Prachtige omgeving ook als je de binnendoor weggetjes neemt. Bordeaux ook niet al te ver als je lekker wilt shoppen.

9

Sanne

Heerlijke plek!

Afgelopen juni zijn wij naar dit park geweest. Wat een prachtig park met veel groen. Het is er rustig en de omgeving is mooi. We hebben een mooie wijnroute gereden en verschillende plaats in de buurt aangedaan. Natuurlijk kon ook een dagje Bordeaux niet ontbreken.

TOP vakantie gehad!
8

Fam. v.d. Schulp

Wij hebben deze zomer met veel plezier 2 weken verbleven in dit schitterende vakantiepark. Genoten van de rust en de ruimte, de privacy rondom de villa's, leuke uitstapjes in de omgeving gemaakt. O.a. Dune de Pyla, Bordeaux, Arcachon bassin, het strand bij Biscarosse en de plaatselijke markt in het dorpje Salles. De buitenhaard bij het huis werd door ons vrijwel iedere avond met veel plezier benut voor zelfgebakken pizza's, marshmellows en gewoon een gezellig vuur. Heerlijke vakantie.

10

Steef

Super plek!

Ben dit jaar daar geweest en super park goede plaats en veel leuke dingen te doen voor mijn echt een aanrader om terug te komen.

8,5

Fam. Siebelink

Komen al jaren achter elkaar op dit park en wij vinden het hier prima. Netjes en de verzorging is ook goed te noemen. Ons gezin bestaat uit 2 volwassenen en 2 meisjes. Elk jaar ontmoeten zij weer vele vriendinnetjes en elke dag is dit dus en feest. Cultuur bezoeken is ook zeker mogelijk in de naaste omgeving, verder prettig zwembad, tennisbanen, restaurant, fietsverhuur, al met al voldoende mogelijkheden. Als je geluk hebt kom je nog en hert op het park tegen. Komend jaar gaan we weer. De meiden kijken er al naar uit.

Ieder jaar weer!

Zoek en boek

Vakantieparken in Frankrijk met meer comfort.

Zoeken