Reviews

Gemiddelde score L'Espinet

10

Fam. van der Want

Een heerlijk huisje, waar goed te zien is dat het onderhanden is genomen. Heerlijk bed en fijn tuinmeubilair. Wij zijn 70+, hebben genoten van de dorpjes en de ritjes die wij gemaakt hebben en genoten dagelijks van ons uitzicht vanaf ons terras.

9

Fam. Aker

Alles helemaal top wij hebben een fantastische vakantie gehad waar het park en alles er op en er aan een hoofd onderdeel was. Zou te veel zijn om alles te benoemen in één woord onbegrijpelijk hoe mooi alles is en hoe behulpzaam ook de Fransen tegenwoordig wordt je ook gewoon in goed Engels te woord gestaan.

9

Jac en Myriam

Festival Rennes le Chateau was heel leuk. Met de e-bike kan je alle kanten op. Weg van de drukke autowegen Op een half uurtje met de auto stap je bij Chalabre in op de Velo Vert fietsroute van het Canal du Midi naar Montségur.

8

Fam. Herme

Zeer vriendelijk en gedienstige beheerders. Super toffe mensen. Wij vonden Café Brocante wel heel leuk. Het is tegelijkertijd én brocante én shop én je kunt er een kleinigheid eten. Het terras, met zicht op de rivier is absoluut geweldig. De zondagmarkt in Esperanza is heel speciaal, die moét je gezien hebben. Daar zijn ook het hoedenmuseum en het museum van de dynosaurussen. Er zijn heel veel kleine dorpjes als Rennes le Château, Alet les Bains enz die het bezoeken waard zijn.

Beheerders zijn super toffe mensen!
9

Hans

De nieuwe inrichting in de bungalow was prima, zeker de bedden sliepen erg lekker. De rust werd door ons zeer gewaardeerd. De Pyreneeën zijn prachtig, komen zeker nog een keer terug.

We komen zeker nog een keer terug!
9

Fam. Arends

We hebben een fijne vakantie gehad. Zeer mooi vakantie park, rustige huisjes niet ver gelegen van het dorpje Quillan. We hebben ons geen minuut verveeld. We hebben een wandeling meegedaan. En activiteiten met het animatie team.

8,5

Fam. Tobias

Wat een geslaagde vakantie hebben wij gehad! Het mooie weer was al een groot pluspunt! Een mooie streek om te wandelen, een zeer gemotiveerd animatie team die iedere dag klaar staat voor alle leeftijden!

Voor ons was het geslaagd!
9

Fam. Habraken

Zeer mooie vakantie gehad met mijn man en kinderen. In een mooi huisje met prachtig uitzicht. Veel goed weer gehad en hebben enorm kunnen genieten ! We hebben 1 dag slecht weer gehad. Voor de rest is het park zeker een aanrader !

10

Cora

Onze kinderen hebben genoten! Huisjes waren ook in orde.

Een aanrader als je kinderen hebt!

Zoek en boek

L'Espinet

  

Check nu de beschikbaarheid!

Zoeken