Reviews

Gemiddelde score Village des Cigales

9

Janneke

We hebben een heerlijke week gehad, met schitterend weer. De omgeving is prachtig.  We hebben heerlijk een paar keer gegeten in het restaurant. Topkwaliteit, en gezellig omdat veel gasten gebruik maakten van het restaurant. Op het terras, met fantastisch uitzicht, wijntje erbij, TOP!

10

Fam. Menu

Wij hebben een hele mooie vakantie gehad.  De ligging van het park en het huisje zijn schitterend. Wat een uitzicht vanaf het terras. De gastvrijheid van Francis en Vera zijn gewoon super.

Door de gastvrijheid en het heerlijke eten voelden we ons echt in de watten gelegd
9

Fam. Wakelkamp

De geweldige omgeving, leuke stadjes,vriendelijke mensen de gezellige markten op diverse locaties.
Het prettige park, mooi uitzicht, huisjes die van alle gemakken zijn voorzien. De heerlijke zwembaden [3 stuks] waarvan 1 met mooie glijbanen en de fijne mensen die er zijn om alles naar zin te maken. Boekenkasten die behoorlijk gevuld zijn animatie on hoogseizoen erg leuk zijn kortom een park om te genieten.

Ik ben er 12 keer geweest. Dat spreekt voor zich !
9,5

De heer Tournier

Het park ligt in een prachtig gebied met groene glooiende heuvels. Het gebied Dordogne is vlak bij en dat maakt het mogelijk om ook van deze streek de hoogtepunten mee te pikken.

Kleinschalig park maar bijzonder levendig en tegelijkertijd rustgevend. Een bijzondere combinatie die je niet vaak aantreft. Alle faciliteiten van een groot park zijn aanwezig maar dan zonder alle nadelen qua betaalde voorzieningen of lange wachttijden.
Wij waren er nu in april maar zijn al in diverse maanden hier geweest. Ook in t hoogseizoen.
Niet voor niets komen mensen hier vaker terug.

Meer dan een aanrader!

8,5

Fam. van de Sande

Wat een lekker park en wat een vriendelijke mensen. Een super vakantie gehad. Mooi huisje met alle faciliteiten. Voor mijn zoon was er voldoende te ondernemen op het park. Mooi zwembad met glijbanen, tafeltennis, voetbal veld, tennisbaan en trampoline en veel meer. Mooie vergezichten. Volgend jaar gaan we weer

9

Fam. Poldermans

Voor het vierde jaar op rij weer naar des Cigales. Als we door Mauroux rijden voelt het weer alsof we thuis komen! Het park met zijn mooie oprijlaan, de bloemen, het voetbalveld en tennisbaan; heerlijk! Elke ochtend vers brood naar keuze, ochtend-, middag-, en avondanimatie en toch rust in je eigen fijne huisje met tuin. Hier hebben wij echt vakantie!

"Voelt als thuiskomen !"