Praktische informatie

20240215 Plattegrond Domaine de Lanzac.jpg

Op deze pagina vindt u informatie over een verblijf op ons park. Mocht u na het lezen van deze pagina nog vragen hebben, stuur ons dan een mail.

Verplichte en optionele kosten

Bij het maken van een boeking ziet u in eerste instantie de huurprijs waarin de evt. kortingen zijn verwerkt. Naast de huur zijn er verplichte en optionele kosten. Deze worden hieronder weergegeven. Bij het maken van een (concept)boeking worden de bedragen getoond zodat u exact weet wat de totale kosten zijn.

Betaaltermijnen

 • 40% bij het maken van de boeking
 • 60% uiterlijk zes weken voor aankomst

Verplichte kosten

 • Administratiekosten
 • Bedlinnen (onderlaken, dekbedovertrek en kussensloop)
 • Schoonmaak (prijs verschilt per huistype)
 • Parkkosten (water en elektra)
 • Toeristenbelasting (boven 18 jaar)

Optionele kosten

 • Handdoeken (per set van 2)
 • Theedoeken (per set van 2)
 • Babyartikelen
 • Voorkeursboeking

Huisdieren

Honden die goed opgevoed zijn, zijn welkom in het park. Er zijn enkele villa's beschikbaar voor honden. In alle andere villa's komen nooit honden. Deze villa's zijn dus geschikt voor gasten die bijv. allergisch zijn voor huisdieren. Geef bij uw reservering aan als u allergisch bent of als u uw hond mee wilt nemen. Pas na bevestiging door ons kunt u uw hond meenemen.

Neemt u uw hond mee dan gelden de volgende regels:

 • Honden mogen niet op bedden, banken of stoelen komen
 • Is er schade aangericht in of om het huis dan verzoeken we u dit direct te melden
 • De hond dient op het park aangelijnd te zijn
 • Buiten het park kan de hond uitgelaten worden
 • Uitwerpselen van de hond in de tuin of op het park graag direct verwijderen
 • Zorg ervoor dat buren geen (geluids)overlast hebben van uw hond
 • Voor uw hond wordt per nacht een bedrag in rekening gebracht. Dit bedrag ziet u in uw conceptboeking

Gegevens park

Domaine de Lanzac

Beheerders: Ingrid en François
Email receptie:
lanzac@francecomfort.com

Adres receptie:
Grezelade
46200 Lanzac
France

De beheerders zijn Nederlandstalig

Reisinformatie

Twee weken voor aankomst ontvangt u per mail alle informatie voor uw aankomst. Enkele punten hiervan:

 • Aankomst tussen 16.00 en 19.00, vertrek voor 10.00
 • Komt u later, dan kunt u voor vertrek mailen en overleggen met de receptie
 • Bij latere aankomst tussen 20.00 – 21.00 zonder overleg berekenen we een toeslag van € 10. Bij latere aankomst tussen 21.00 – 22.00 zonder overleg berekenen we een toeslag van € 25. Komt u later dan 22.00 zonder overleg dan kan de receptie u de volgende ochtend vanaf 8.30 weer van dienst zijn.
 • Heeft u tijdens uw reis vertraging, dan staat er een noodnummer in de aanreisinformatie
 • Er is een routebeschrijving voor het laatste stuk opgenomen. Op de website staat ook een plattegrond met interactieve routebeschrijving

Onze gastvrouw en gastheer

Wij zijn Ingrid & François. In Domaine de Lanzac zorgen wij ervoor dat u écht vakantie heeft en volop kunt genieten. Uw luxe vakantiehuis is schoon als u aan komt en voor jong en oud is er volop animatie in de zomer. In restaurant Le Merigou serveert Vera een gevarieerd menu. De buitenbar verkoopt patat en snacks. Bij onze eigen warme bakkerij met een groot assortiment broodjes kunt u ontbijten en in loungebar Studio 46 kunt u genieten van een cocktail of exclusief drankje.

Niet voor niets komen veel gasten jaarlijks weer terug. À bientôt!

Ingrid & François

Toeristische tips

Gaat u er graag op uit met uw partner of met het gezin. Op onze pagina met toeristische tips staat een groot aantal tips met uitgebreide beschrijving, foto’s en meestal ook een video. Zo kunt u zich thuis al goed voorbereiden, maar ook tijdens uw vakantie kijken wat u de komende dag gaat doen.

Foto's

De foto’s geven een impressie van het huis. Omdat de huizen in eigendom zijn van privé eigenaren zal het interieur van ieder huis verschillen. Er kunnen dus geen rechten aan deze foto’s worden ontleend.

Wifi

Op het park is wifi. Ook ieder huis heeft wifi. De snelheid is echter lager dan u waarschijnlijk thuis gewend bent. Het is niet geschikt om zware bestanden te downloaden maar alleen voor vakantiegebruik.

Veelgestelde vragen

Kijk op onze speciale pagina met veel gestelde vragen als u nog meer informatie wilt. En staat uw vraag er niet bij, mail ons dan.

Privézwembad

De kosten voor een verwarmd zwembad zijn € 20 per dag. Het water zal dan een aantal graden warmer zijn. Een bepaalde temperatuur is niet te garanderen, dat is afhankelijk van de buitentemperatuur, overdag en 's nachts.

Electrische auto's

Electrische auto's kunnen op het park worden opgeladen. Bij de receptie staan laadpalen die u kunt gebruiken. Het verbruik kunt u met alle gangbare kaarten afrekenen.

Borg

Bij aankomst dient u een borg van € 400 (huizen met zwembad of jacuzzi € 500) te voldoen. Graag d.m.v. een creditcard of bankkaart. Het bedrag wordt geblokkeerd (dus niet afgeschreven!) op uw rekening. Ca. 2 weken na vertrek wordt de blokkade opgeheven als er geen schade is. Indien u toch daadwerkelijk betaalt (per bank of cash) dan zal het bedrag na ca. 14 dagen na vertrek worden terug gestort mits u uw ibannummer heeft achtergelaten.

Energieverbruik

U krijgt standaard een hoeveelheid kWh tijdens uw verblijf. Bij normaal gebruik is dat ruim voldoende. Indien u bijv. de verwarming continu laat branden zult u meer verbruiken. In onderstaand overzicht ziet u hoeveel kWh u er standaard bij krijgt. Bij een verwarmd zwembad of jacuzzi waarvoor u de toeslag hebt betaald, zal het bedrag van de toeslag worden afgetrokken van het extra verbruik. De kosten van het extra verbruik is € 0,25 per kWh

Huis zonder jacuzzi of zwembad Zonder verdieping 20 kWh per dag
Met verdieping 25 kWh per dag
Huis met jacuzzi Zonder verdieping 30 kWh per dag
Met verdieping 35 kWh per dag
Huis met zwembad Zonder verdieping 40 kWh per dag
Met verdieping 45 kWh per dag

🏡 Bekijk de vakantiehuizen 🏖️