Golf des Forges

Het vakantiepark in Les Forges staat bekend om z’n uitstekende golfmogelijkheden.

Golfbaan

Naast het park is een 27-holes golfbaan, die voor zowel beginnende als ervaren golfers een uitdaging is. De golfbaan is ontworpen door de Zweed Bjorn Eriksson en heeft drie banen van elk negen holes en is ongeveer 3.200 meter lang.

Elke baan heeft zijn charme. Met een ‘par’ van respectievelijk 36, 37 en 36 biedt de baan zowel de beginner als de gevorderde golfer volop speelplezier.

Faciliteiten

Beginnende spelers kunnen terecht bij golftrainingen die door professionals worden verzorgd. Voor allerlei golfmaterialen kunt u terecht in de golfshop. Een animatieteam zorgt er in de zomervakantie voor dat ook de kinderen écht vakantie hebben. Na een rondje gelopen te hebben of zomaar als u zin heeft, kunt u in restaurant Le Bergerie du Golf terecht om heerlijk te lunchen, te dineren of gezellig wat te drinken.
De greenfees kunt u vastleggen bij de receptie van de golf. U kunt een kaart kopen voor € 45. Met deze kaart krijgt u 25% korting op de greenfee. Dit geldt voor alle banen van Bluegreen. U kunt dus ook met korting spelen op de nabijgelegen banen van Maziére, Mignaloux of Niort.

Meer golfbanen

Binnen een straal van 35 kilometer liggen nog 2 golfbanen, die ook beheerd worden door Blue Green: Golf Blue Green Mazières-en-Gâtin en Golf Blue Green Mignaloux Beauvoir (beide 18 holes). U kunt dus een golfarrangement nemen voor drie verschillende banen.

Terug naar het overzicht