La Rochelle en Ile de Ré - Atlantische kust

Een dag met uw gezin richting de Atlantische kust is de moeite waard. Ga naar La Rochelle en het eiland Ile de Re met hun vele toeristische activiteiten en bezienswaardigheden. Ideale bestemmingen om te genieten van zee, zon en strand. Maar niet alleen dat, ook op het gebied van de cultuur hebben deze plaatsen veel te bieden. Ook voor kinderen!

La Rochelle

La Rochelle is een sfeervolle plaats met leuke winkelstraten, vele terrasjes en de Vieux Port. Kijk ook eens naar Les Minimes, dat met zijn 3500 
plaatsen de grootste jachthaven is aan de Europese zijde van de Atlantische Oceaan. Slenter over de boulevard en bekijk de mooie boten of maak een tour door de stad.

Ile de RÉ

Op Ile de RÉ kunt u genieten van de geschiedenis, de natuur en de gezellige dorpjes met sfeervolle haventjes. Neem een van de terrasjes die vaak vol zitten met toeristen die net als u genieten van een heerlijke vakantie. Proef de lokale specialiteiten, neem een duik in de zee of geniet van de zon op het strand.

Dat u aan de kust bent is duidelijk te merken: In de lokale restaurantjes en op de vele, gezellige marktjes, waar u ook de heerlijke oesters kunt proeven.

Terug naar het overzicht