Aqualand Arcachon voor volop vakantieplezier

Het is altijd leuk om tijdens uw vakantie verschillende activiteiten te ondernemen. U kunt de omgeving bekijken, leuke dorpjes bezoeken, de plaatselijke markten langs gaan of gewoon gezellig op een terrasje genieten van een glas wijn. Wilt u een keer wat anders, dan is het Aquaparc Arcachon een prima alternatief. Beleef met vrienden of familie een enerverende vakantiedag.

Waterplezier tijdens uw vakantie

Het Aqualand Arcachon is het grootste waterpark aan de Atlantische kust. Het is geschikt voor jong en oud. Voor kleine kinderen zijn er speciale voorzieningen, zo is er een aparte peuterruimte. De nadruk ligt echter toch wel op de wat oudere jeugd en jong volwassenen. Senioren kunnen uiteraard ook meedoen maar dan zal het mogelijk wat te heftig worden voor sommigen.

Indeling van het park

Op het park is een groot aantal faciliteiten. U kunt het zo spannend en zo heftig maken als u maar wilt. Op de glijbanen staat aangegeven tot welke moeilijkheidsgraad het behoort zodat u beneden kunt beslissen of u wel of niet de trap op zult gaan. Naast de attracties is er volop ruimte om te relaxen of te zonnen terwijl de andere leden van het gezin in de attracties zijn. Eten en drinken hoeft u ook niet mee te nemen, dat is volop verkrijgbaar. Ook zijn er winkeltjes waar van alles te koop is.

Diverse attracties

Het park is niet voor niets het grootste park aan de Atlantische kust, er is volop keus. Gaat u een wedstrijdje glijbaan racen in de acht banen brede Surf Racer? Of waant u zich in een ruimteschip als u de Black Hole in stapt? In de donkere tunnel schieten duizenden lichtjes voorbij. Voor de echte durfallen is er de Tornado. Het lijkt alsof u wordt opgeslokt door de woeste zee.

Het park is open van medio juni tot begin september.

Terug naar het overzicht