Bisc’Aventure – klimparcours en lasergames

Aan de Atlantische kust ligt, in een mooie omgeving, het toeristische dorp Biscarrosse. Daar ligt ook Bisc’Aventure, een park met een boomklimparcours, lasergames, klimmuren, Free-jumps en reuzekatapult. Het is een van de grootste parken in Frankrijk. Er zijn verschillende moeilijkheidsniveau’s, zodat het park voor jong en oud aantrekkelijk is. Kinderen onder de 14 hebben alleen toegang als er volwassenen bij zijn. Deze volwassene moet de veiligheidsinstructies hebben gevolgd en aanwezig blijven op het park.

Boomklimparcours

Tussen de bomen is een parcours aangelegd op verschillende niveaus. Voor kinderen vanaf 4 jaar is er de mogelijkheid om op laag niveau het parcours te doorlopen. Voor ouderen is het parcours op een hoogte van ca. 10 meter en soms nog wel hoger. Uiteraard zijn alle deelnemers met veiligheidskabels, de continuous Lifeline bevestigingssysteem, vastgemaakt aan het parcours en wordt u begeleid door professionele en gekwalificeerde instructeurs. Vanaf de hoogste punten in het parcours heeft u een mooi uitzicht over de regio en de zee.

Free jump

Vanaf een hoogte van 5 of 7,5 meter naar beneden springen, dat durft niet iedereen. Gelukkig ligt er een groot luchtmatras van 100m2 onder waar u op terecht komt. Spring als een stuntman, maak salto’s en geniet.

Katapult  

Er is een enorme katapult op het park. Deze brengt je in 2 seconden tot een hoogte van wel 15 tot 18 meter. Eerst gaat u met enorme kracht omhoog, dan volgt een fase van gewichtsloosheid. Tenslotte komt u in een vrije val naar beneden waarna u wordt afgeremd en weer veilig op de grond komt. Op het hoogste niveau komt u zelfs boven de bomen uit.

Klimmuur

Voor de klimmuur en de Escalad'arbre moet je kracht én stalen zenuwen hebben. Uiteraard is alles veilig en goed gekeurd. Klim omhoog, meter na meter en bereik de top.

Lasergame

Een leuke activiteit met het gezin of een groep vrienden. U moet met tenminste 4 personen zijn. Op een afgebakend terrein met elkaar het gevecht aangaan. U heeft een schietbereik tot wel 150 meter. Lasergame heeft geen projectielen en daardoor anders dan bijv. paintball.

Eten & drinken

Op het terrein staan bankjes waar u kunt uitrusten en kunt eten en drinken. Op het park kunt u ook eten en drinken kopen.

Terug naar het overzicht