Aqualand St. Cyr sur Mer, Frejus en St. Maxime

De kust van de Middellandse zee in Zuid Frankrijk is een populaire vakantieregio. Ieder jaar komen er veel toeristen naar deze regio om hun vakantie te vieren. In deze kustregio zijn daarom ook veel faciliteiten en mogelijkheden voor animatie voor toeristen. Heel populair zijn de Aquaparken. Deze liggen in St. Cyr-sur-Mer, St. Maxime en in Frejus.

Naar Aqualand tijdens uw vakantie

Voor jong en oud zal het een geweldige belevenis zijn om een dag naar Aqualand te gaan. In Aqualand zijn allerlei zwembaden en glijbanen. De attracties variëren in moeilijkheidsgraad. Bij de diverse attracties staan borden voor wie de attracties geschikt zijn. Ze zijn vaak ingedeeld in categorieën: rustig, familie, kinderen en sensatie. Het hele gezin kan er genieten, ook de kleine kinderen. Er zijn speciale speelplaatsen voor de kinderen.

Voor de oudere jeugd en volwassenen zijn er spectaculaire glijbanen waar u in duizelingwekkende vaart vanaf kunt gaan. De namen van de attracties zeggen het vaak al: Crazy Race, Crazy Races Kid, Mini Park, Niagara, King Cobra, Anaconda, Color Splash, Magic Slide, Rapid Rafting, White-Hole , Blue Mountain, Black-hole, Flying Boat, Twister, Adrénaline Fun, X-treme Bowl. Naast de glijbanen zijn er ook de zwembaden met een golfslagbad.

De wachttijden kunnen soms lang zijn. In dat geval is het te overwegen om een “fast pass” armbandje te kopen. U heeft dan voorrang en hoeft dan dus niet in de wachtrij te staan.

Uitrusten en eten & drinken

Terwijl de kinderen volop aan het spelen zijn kunt u zelf op andere manieren genieten. Er zijn ligweides en terrassen met ligstoelen die u kunt gebruiken. Er zijn restaurants waar u eten en drinken kunt kopen. U heeft de keuze uit de snackbar, de ijsjesbar, de broodjeszaak, de crêperie, het fastfoodrestaurant en de grill-pizzahoek.

Terug naar het overzicht