Sneller naar onze vakantieparken met een tolbadge!

telepeage frankrijk tolwegen naar vakantiepark met vakantiehuis FranceComfort 200x160.jpg

Goed nieuws voor iedereen die opziet tegen de drukte bij de tolpoorten op weg naar een van onze vakantieadressen in Frankrijk. Dankzij aparte rijstroken kunnen houders van een tolbadge doorrijden bij de Franse tolwegen, waarmee de reistijd aanzienlijk wordt verkort. Bovendien werkt de badge als betaalmiddel bij meer dan 300 Franse parkeergarages. 

Files vermijden dankzij aparte rijstroken bij de tolpoorten

De Bip&Go tolbadge voor auto’s, motors en campers maakt elektronische tolbetaling mogelijk in Frankrijk. Groot voordeel is dat badgehouders op de Franse autoroutes kunnen kiezen voor de aparte rijstroken van de Télépéage. Dat houdt in dat bij het benaderen van de tolpoorten al rijdend (30 km/uur) de badge wordt geregistreerd en de tolpoort openzwaait. Dat betekent bij normaal verkeer een tijdwinst van gemiddeld 2 minuten per tolstation en kan aanzienlijk oplopen in het hoogseizoen als er lange rijen voor de kaartjesloketten staan.

Eenmalige aanschaf van de badge en alleen betaling bij gebruik

U betaalt eenmalig voor de aanschaf én activatie van de badge en alleen abonnementsgeld voor de maand(en) waarin u daadwerkelijk gebruik maakt van de Bip&Go. Dat is €1,70 per maand. Tol- en parkeergeld worden bovenop het maandtarief gefactureerd en automatisch achteraf van de rekening afgeschreven. Voor motorrijders is een armbadge beschikbaar. Campers niet hoger dan 3 meter en/of zwaarder dan 3,5 ton kunnen ook gebruik maken van de badge.

Voor gasten in de hoogseizoenperiode met 50% korting te bestellen!

In samenwerking met Bip&Go, een van de grootste tolwegexploitanten in Frankrijk mogen we u tijdens het hoogseizoen een korting aanbieden van 50% op de aanschafkosten van € 10. De badge is online te bestellen en wordt binnen 48 uur na aanmelding verzonden, samen met de houder, die gebruikers op de voorruit kunnen plakken. Houdt er wel rekening mee dat voor verzending naar Nederland €10 verzendkosten geldt en reken voor de zekerheid minimaal 5 tot 7 werkdagen voor het ontvangen van de badge. Bestellen gaat heel gemakkelijk online via de website www.bipandgo.com/nl.

Wij wensen u een goede reis!