Thema's

Vakantiehuizen met privé zwembad

Het ultieme vakantiegevoel, uw eigen privé zwembad! Heerlijk ontspannen in de warme Franse zomerzon en dan een duik in het heldere verfrissende water. Wij hebben diverse parken waar enkele vakantiehuizen een privé zwembad hebben.

Naar Vakantiehuizen met privé zwembad

Vakantiehuizen met airco

Frankrijk is een geweldig populair vakantieland. Ieder jaar gaan velen er naartoe om te genieten van de natuur, de dorpjes, de zee of de bergen, de Franse sfeer en natuurlijk de zon! De temperaturen kunnen flink oplopen. Het is dan erg comfortabel om voor het slapen gaan even de airco aan te zetten.

Naar Vakantiehuizen met airco

Vakantiehuizen bij een golfbaan

In heel Frankrijk vindt u golfbanen op de meest uiteenlopende plekken. Zo zijn er zijn banen in de buurt van historische abdijen en chateau’s te vinden. Ook bestaan er golfbanen nabij resorts met uitzicht op de bergen. Of wat dacht u van een golfbaan te midden van een wijngebied of omgeven door bossen?

Naar Vakantiehuizen bij een golfbaan

Vakantiehuizen in een wijnregio

Als wijnliefhebber is het natuurlijk geweldige om uw vakantie door te brengen in een wijnstreek. Prachtige wijngaarden bekijken, met de wijnmakers zelf spreken, meehelpen met het oogsten en natuurlijk wijnen proeven.

Naar Vakantiehuizen in een wijnregio

Wandelen tijdens de vakantie

Frankrijk is het ideale land voor het maken van wandelingen tijdens uw vakantie. In welke streek u ook verblijft, Aquitaine, Dordogne, Provence, Languedoc of Poitou-Charentes, overal zijn goed gemarkeerde wandelroutes. Wandelen is een van de meest populaire activiteiten tijdens de vakantie in Frankrijk.

Naar Wandelen tijdens de vakantie

Vakantiehuizen voor de hond

Voor veel hondeneigenaren kan het belangrijk zijn dat de hond meegaat op vakantie. Op een aantal parken van FranceComfort is de hond welkom en zijn er huizen speciaal voor honden. Geef bij uw reservering aan als u uw hond mee wilt nemen, wij zorgen dan dat u in een mooi vakantiehuis komt dat geschikt is voor honden.

Naar Vakantiehuizen voor de hond

Dubbel genieten: een eigen vakantiehuis

Wilt u dubbel genieten van het Franse leven? Overweeg dan nu een vakantiehuis aan te kopen. Op 2 van onze parken hebben we mogelijkheden. De voordelen? een waardevaste investering met ca. 5% rendement, belastingbesparing van 1,2% en zelf genieten in uw eigen huis!

Naar Vakantieparken met woningen te koop

Regio Poitou-Charentes

Glooiende heuvels, prachtige vergezichten, leuke dorpjes. Dit is de Poitou-Charentes, de regio waarin de plaats Les Forges ligt met 3 prachtige parken van FranceComfort.

Naar Regio Poitou-Charentes

Regio Dordogne - Lot

De Dordogne - Lot regio is bij velen geliefd. Het gebied heeft een prachtig landschap met veel variëteit: heuvels met kronkelende rivieren en steile rotswanden, uitgestrekte wijngaarden, burchten en kastelen en authentieke toeristische dorpjes. Hier liggen 4 mooie parken van FranceComfort.

Naar Regio Dordogne - Lot

Regio Provence

Voor velen is de Provence - Côte d'Azur de ideale vakantieregio. Mondaine badplaatsen, een prachtige en gevariëerde kust en een achterland met schitterende natuurgebieden en lavendelvelden. Bekijk de 4 parken van FranceComfort.

Naar Regio Provence

Regio Languedoc

Velen weten de weg te vinden naar de Languedoc. De rijk geschakeerde natuur, de toeristische dorpjes met de bekende lokale markten, de terrasjes met mooie vergezichten en uiteraard de goede restaurants, het is er allemaal. Bekijk ons mooie park in de Languedoc.

Naar Regio Languedoc

Regio Aquitaine - Gironde

De regio Aquitaine - Gironde is een populaire vakantieregio. Het ligt direct aan de Atlantische kust met mooie zandstranden. Er zijn uitgestrekte bossen en prachtige dorpen en steden als Arcachon en Bordeaux. Voor jong en oud is er veel animatie als boottochten, aquaparken, cultuur, wijnchateau's.

Naar Regio Aquitaine - Gironde

Parken met een restaurant

Frankrijk is het land van lekker eten en heerlijke wijnen. Op veel parken is een restaurant. De kwaliteit is zo hoog dat zelfs Fransen vanuit de omgeving langs komen om er een hapje te eten. Een beter bewijs van de kwaliteit is er niet.

Naar de parkrestaurants