Thema's

Vakantiehuizen met privé zwembad

Het ultieme vakantiegevoel, uw eigen privé zwembad! Heerlijk ontspannen in de warme Franse zomerzon en dan een duik in het heldere verfrissende water. Wij hebben diverse parken waar enkele vakantiehuizen een privé zwembad hebben.

Naar Vakantiehuizen met privé zwembad

Vakantiehuizen bij een golfbaan

In heel Frankrijk vindt u golfbanen op de meest uiteenlopende plekken. Zo zijn er zijn banen in de buurt van historische abdijen en chateau’s te vinden. Ook bestaan er golfbanen nabij resorts met uitzicht op de bergen. Of wat dacht u van een golfbaan te midden van een wijngebied of omgeven door bossen?

Naar Vakantiehuizen bij een golfbaan

Vakantiehuizen in een wijnregio

Als wijnliefhebber is het natuurlijk geweldige om uw vakantie door te brengen in een wijnstreek. Prachtige wijngaarden bekijken, met de wijnmakers zelf spreken, meehelpen met het oogsten en natuurlijk wijnen proeven.

Naar Vakantiehuizen in een wijnregio

Vakantiehuizen voor de hond

Voor veel hondeneigenaren kan het belangrijk zijn dat de hond meegaat op vakantie. Op een aantal parken van FranceComfort is de hond welkom en zijn er huizen speciaal voor honden. Geef bij uw reservering aan als u uw hond mee wilt nemen, wij zorgen dan dat u in een mooi vakantiehuis komt dat geschikt is voor honden.

Naar Vakantiehuizen voor de hond

Dubbel genieten: een eigen vakantiehuis

Wilt u dubbel genieten van het Franse leven? Overweeg dan nu een vakantiehuis aan te kopen. Op 2 van onze parken hebben we mogelijkheden. De voordelen? een waardevaste investering met ca. 5% rendement, belastingbesparing van 1,2% en zelf genieten in uw eigen huis!

Naar vakantieparken met woningen te koop

Regio Poitou-Charentes

Glooiende heuvels, prachtige vergezichten, leuke dorpjes. Dit is de Poitou-Charentes, de regio waarin de plaats Les Forges ligt met 3 prachtige parken van FranceComfort.

Naar de regio Poitou-Charentes

Regio Dordogne - Lot

De Dordogne - Lot regio is bij velen geliefd. Het gebied heeft een prachtig landschap met veel variëteit: heuvels met kronkelende rivieren en steile rotswanden, uitgestrekte wijngaarden, burchten en kastelen en authentieke toeristische dorpjes. Hier liggen 4 mooie parken van FranceComfort.

Naar de regio Dordogne - Lot

Regio Provence

Voor velen is de Provence - Côte d'Azur de ideale vakantieregio. Mondaine badplaatsen, een prachtige en gevariëerde kust en een achterland met schitterende natuurgebieden en lavendelvelden. Bekijk de 4 parken van FranceComfort.

Naar de regio Provence

Regio Languedoc

Velen weten de weg te vinden naar de Languedoc. De rijk geschakeerde natuur, de toeristische dorpjes met de bekende lokale markten, de terrasjes met mooie vergezichten en uiteraard de goede restaurants, het is er allemaal. Bekijk ons mooie park in de Languedoc.

Naar de regio Languedoc