Vakantie in Frankrijk op Nederlandstalig park

Espinet Quillan Nederlands receptie Frankrijk vakantiepark zuid Frankrijk vakantiehuis zwembad.jpg

Op alle vakantieparken die FranceComfort in Midden- en Zuid-Frankrijk beheert, zorgen we ervoor dat ieder facet van gastvrijheid tot in de puntjes is verzorgd. Dat ziet u uiteraard terug in de mooie vakantievilla’s die van alle gemakken zijn voorzien. Ook de parken zelf zijn uitgerust met moderne faciliteiten die uw vakantie geslaagd maken.

Maar wist u dat u de beheerders van onze vakantieparken kunt aanspreken in uw eigen taal? Op al onze vakantieparken in Frankrijk staat een Nederlands sprekende receptie voor u klaar. Dat biedt diverse voordelen. Ook is er een Nederlandse kidsclub. Vindt u dit ook een prettig idee? Wij vertellen u er graag meer over.

Nederlands communiceren op vakantie in Frankrijk 

De parken van FranceComfort bevinden zich in uiteenlopende departementen van Frankrijk, variërend van de Poitou-Charentes, de Dordogne-Lot en de Provence tot de Languedoc en de Aquitaine-Gironde. Ongeacht voor welk gebied u kiest, gaat u op vakantie in Frankrijk bij Nederlandstalige medewerkers. Het land is zeer geliefd en ontvangt jaarlijks zo’n negentig miljoen toeristen. In 2019 was la douce France de eerste toeristische bestemming ter wereld. Ook voor ruim een miljoen Nederlanders is het de favoriete plek.

Echter, lang niet iedereen is de Franse taal machtig. Veel van onze gasten vinden het fijn dat zij tijdens hun vakantie in Frankrijk in het Nederlands met de beheerders kunnen communiceren. Hetzelfde geldt overigens ook voor het contact met de mede-gasten, hoewel er uiteraard ook Franstaligen zijn.

Lanzac animatie 6 Frankrijk vakantiepark Nederlands Dordogne Lot luxe vakantiehuis kinderen kidsclub

Het gemak van een Nederlandse receptie

Tijdens uw vakantie in Frankrijk wilt u natuurlijk heerlijk genieten van een andere omgeving, op een park met luxe voorzieningen en er even helemaal uit zijn. Maar toch is het ook prettig om u enigszins thuis te voelen en in uw eigen taal te kunnen spreken op vakantie in Frankrijk. Dat maakt het communiceren net even makkelijker. Als u kiest voor een vakantie in Frankrijk met Nederlandse receptie dan treft u behulpzame medewerkers die de streek goed kennen. Die begrijpen precies wat u belangrijk en leuk vindt om er een fijn verblijf van te maken.

Zie uw kinderen genieten van de Nederlandse animatie

Kiest u voor een verblijf op een van onze mooie parken, dan kunnen de kinderen in Frankrijk van Nederlandse animatie genieten. Hoewel jonge vakantiegangers vaak gemakkelijk contact maken met kinderen uit het buitenland, is het natuurlijk ook leuk om te spelen met kleine landgenootjes.

Bij FranceComfort houden wij rekening met alles wat het complete gezin nodig heeft. Zo is er op alle parken een riant zwembad compleet met een peuterbad, een speeltuin, tafeltennis en een gezellige kidsclub. Tijdens een zonnige en relaxte vakantie in Frankrijk met Nederlandse animatie, bent u ervan verzekerd dat uw kinderen een onvergetelijk leuke tijd hebben. Bovendien kunt u ze met een gerust hart achterlaten.

Bekijk de verschillende vakantieregio's in Frankrijk

Dordogne - Lot

Provence

Languedoc

Aquitaine - Gironde

Poitou - Charentes