Animatie voor kinderen

In de zomermaanden is het park vol met kinderen en jongeren tot een jaar of 18. Op deze pagina ziet u welke activiteiten er zijn voor kinderen tot een jaar of 11.

Kinderclub - tekenen en knutselen

In de zomervakantie worden de jonge kinderen verwacht in de grote zaal. De ene keer wordt er een mooie tekening gemaakt, de andere keer geknutseld. Een volgende dag worden er spelletjes georganiseerd of een speurtocht over het park. Ouders hebben dan even tijd voor elkaar en drinken samen een kop koffie. Wilt u liever kijken bij uw kinderen? U bent welkom!

Optocht over het park

Is er wat te vieren, dan wordt er een mooie spandoek gemaakt. De kinderen zijn druk aan het verven en als het klaar is gaan we in optocht over het park.

Spelletjes

In de middag worden er soms spelletjes georganiseerd. Dat is afhankelijk van het weer en de belangstelling. Is het erg warm, dan zijn de kinderen liever in het zwembad en 's middags gaat een gezin ook vaak de omgeving bekijken.

Kinder karaoke

Wat zal deze vader trots zijn, als hij zijn zoon zo op het podium ziet staan. Met een klein beetje hulp laat de jongen zijn zangtalent horen, terwijl het toch best spannend is als tientallen gasten luisteren.

Zingen met elkaar

De dag met elkaar afsluiten door bekende kinderliedjes te zingen. Ouders zingen volop mee en Francis, de beheerder, zorgt voor muzikale ondersteuning.

   

Boek een onvergetelijke vakantie voor u en uw kinderen! 👨‍👩‍👧‍👦

Aan deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend.
Gestreefd wordt om deze animatie in het hoogseizoen wekelijks te laten plaatsvinden,
door omstandigheden kan hier echter van afgeweken worden.