Restaurant & bar Domaine de Lanzac

Het restaurant en de bar is verbouwd en nieuw ingericht, er is ook een buitenpaviljoen bij gekomen waarin een warme bakker is gevestigd waar iedere morgen ontbeten kan worden.

Nieuw: de nieuwe beheerders die in 2021 zijn begonnen zijn beide gediplomeerde topkoks met allerlei onderscheidingen op het gebied van patisserie en vinologie.

Panoramarestaurant "Le Merigou"

Hier kunt u à la carte eten met een prachtig uitzicht over de valleien. Geniet van de heerlijke gerechten die met zorg voor u zijn klaar gemaakt.

Luxe loungebar "Studio 46"

Cocktails, mocktails, drinks, Single Malt whisky’s, exclusieve vodka, Gin, Rhum & Champagnes in een gezellige rustige sfeer binnen of op het terras, overgoten met een groovy achtergrondmuziekje. Open van 20.00 uur tot ...

Point chaud

Vers afgebakken baguettes, volkorenbrood, croissants, chocoladebroodjes, rozijnenbroodjes, donuts, cupcakes  etc…  vanaf ‘s morgens 7.30 uur tot  21.00 uur. (ook bezorgdienst aan huis)

 

En er is nog veel meer ...

Snackbar/Friterie

Verkoop van frites en frituursnacks als hamburgers, frikandellen, kroketten, viandel, mexicano etc. voor consumptie ter plaatse of afhaal. Geopend van 12.00 uur tot 21.00 uur.

Bar

Koude en warme dranken voor consumptie op het terras of afhaal, geopend van 7.30 uur tot  23.00 uur. Wist u dat u uit 15 soorten koffie kunt kiezen?

Ambachtelijke lekkernijen

Voor het grootste deel zelf bereid ijs, verse appeltaart, crêpes en diverse streekproducten. Laat u verwennen tijdens uw vakantie!

Ontbijtservice en belegde broodjes

Kom genieten van uw ontbijt in het restaurant of haal de verse broodjes af van 7.30 uur tot 11.00 uur. Diverse soorten belegde broodjes.

 

Party, verjaardag, jubileum, trouwerij, workshop

Heeft u iets te vieren, maak dan gebruik van onze partyservice. Samen bespreken we uw wensen, vrijwel alles is mogelijk.

Verjaardag

Vier uw verjaardag samen met uw familie en/of kinderen op ons park.

Jubileum

Is er een huwelijksjubileum? wij maken er een onvergetelijke dag van!

Party

Met een groep vrienden een paar dagen naar Domaine de Lanzac. Wij verzorgen uw verblijf tot in de puntjes.

Trouwerij

Champagne schenken en de bruidstaart aansnijden? Ons park is de perfecte entourage.

Vergadering of workshop

Een grote zaal is beschikbaar. Wij verzorgen uw diner of buffet.

Autoclubs

Met regelmaat verblijven autoclubs op ons park. Overdag de mooie omgeving bekijken en bij thuiskomst genieten van onze Franse keuken.

Bekijk vakantiehuizen

Informatie en advies op maat? Stuur ons een mail