Eten & drinken Domaine de Lanzac

Wat eten en drinken betreft, hoeft u niets tekort te komen tijdens uw vakantie in Domaine de Lanzac. Er is een restaurant, een bar, buitenpaviljoens met een warme bakker, belegde broodjes, frisdrank en een snackbar. U kunt in de zomermaanden op het terras ontbijten. Regelmatig is er een barbecue avond en 's avonds is de loungebar geopend.

Broodjesservice "Pain Chaud"

Vrijwel de hele dag kunt u vers brood op het park kopen. Er is een warme bakkerij die brood bakt. 's Morgens kunt u de broodjes voor het ontbijt halen zoals croissants, pain au chocolat, baguettes, donuts, pain aux raisins en andere broodsoorten. En wilt u 's middags of 's avonds weer een verse baguette, dan ligt dat voor u klaar.

Bezorgservice

Ontbijt u liever bij uw vakantiehuis? Of heeft u later op de dag nog broodjes nodig? Wij komen 's morgens uw broodjes bij u langsbrengen. Een zak vol met baguettes, croissants, pistolets, pain au chocolat en andere broodjes. Bon appétit!

Bar

Gezellig wat drinken bij de bar? U bent welkom. Wilt u koffie, fris, een glas wijn of gedestilleerd, we hebben het voor u op voorraad. Koude en warme dranken, geopend van 19.30 uur tot  23.00 uur. Wist u dat u uit 15 soorten koffie kunt kiezen?

Belegde broodjes

Heeft u tussen de middag geen zin om brood klaar te maken? Wij maken uw belegde broodjes klaar terwijl u wacht. Ook als u bij het zwembad zit en daar wilt blijven dan kunt u eenvoudig een broodje bestellen en dat bij het zwembad opeten.

IJsjes

Het kan tijdens de vakantie in Frankrijk warm zijn. De zon schijnt in de zomermaanden volop in de Dordognevallei. Een ijsje smaakt altijd, of het nu warm is of niet. Bij het zwembad en de bar zijn diverse soorten ijs te koop.

Snackbar / Friterie

Snacks zoals u ze thuis gewend bent en in Frankrijk haast niet kunt kopen: Frites en snacks als hamburgers, frikandellen, kroketten, viandel, mexicano, bamischijf, nasiblok etc. voor consumptie ter plaatse of afhaal. Geopend van 12.00 uur tot 21.00 uur.

Patio

Even een momentje samen tijdens de vakantie? Op onze Patio staan comfortabele stoelen voor u klaar met tafeltjes ertussen. Een prima plek om te genieten van een glas wijn. Echt even samen Quality Time!

Ambachtelijke lekkernijen

Geniet van de vele lekkernijen die voor het grootste deel zelf bereid zijn zoals ijs, verse appeltaart, crêpes en diverse streekproducten. Laat u verwennen tijdens uw vakantie!

Restaurant Le Merigou

Domaine de Lanzac beschikt over een à la carte restaurant dat kwalitatief zeer goede gerechten serveert tegen een schappelijke prijs. U kunt kiezen uit diverse voorgerechten, hoofdgerechten en nagerechten. Voor de kinderen zijn er speciale kindergerechten.

Barbecue avonden

In het hoogseizoen is er iedere week een barbecue avond. U kunt zich hiervoor inschrijven. De lekkerste gerechten voor de barbecue worden voor u klaargemaakt. Het is een buffet, u kunt eten zoveel als u wilt!

Jongeren

In de vakantie is het park vol met kinderen en jongeren tot 18 of 20 jaar. Ze zoeken elkaar op en hebben met elkaar een fijne vakantie. Graag hebben ze een tafeltje met elkaar, zonder de ouders.

Speciale avonden

In het hoogseizoen worden speciale avonden georganiseerd. Op de foto hangen voor deze avond de hoeden al klaar aan de parasols. Het terras is vol en de sfeer is uitstekend.

Terras - Senioren

Wij hebben speciale gedeeltes voor senioren waar u rustig kunt dineren en volop genieten van de prachtige uitzichten over de Dordognevallei.

Luxe Loungebar "Studio 46"

's Avonds gaat de luxe loungebar open. Tot laat in de avond kunt u daar genieten van cocktails, mocktails, drinks, Single Malt whisky’s, exclusieve vodka, Gin, Rhum & Champagnes. Het leuke aan deze bar zijn de muziekinstrumenten die aan de muur hangen of de piano die in de hoek staat. Kunt u een van deze instrumenten bespelen, pak hem van de muur of neem plaats achter de piano en laat iedereen meegenieten.

Verjaardag, jubileum, workshop, autoclubs

Heeft u iets te vieren, een verjaardag, trouwerij of jubileum? Samen bespreken we uw wensen, vrijwel alles is mogelijk. Vier uw speciale dag samen met uw familie en/of kinderen op ons park. Een grote zaal is beschikbaar. Wij verzorgen uw diner of buffet. Met regelmaat verblijven autoclubs op ons park. Overdag de mooie omgeving bekijken en bij thuiskomst genieten van onze Franse keuken.

  

Laat u verwennen in de Dordogne 🍹