Animatie tijdens uw vakantie

Tijdens uw vakantie in FranceComfort - Château de Salles zijn er veel animatiemogelijkheden.
Voor kinderen en jongeren is er van alles te doen zodat zij zich geen moment hoeven te vervelen.

Voorbeeld animatieprogramma

Skelters

Bi de receptie staat een aantal skelters. Deze kunt u huren voor u kinderen voor een halve of een hele dag of voor meerdere dagen. Skelters blijft altijd leuk voor kinderen en ook tijdens deze vakantie zullen ze daar zeker van genieten. 

Speeltuin

Een speeltuin, dé ontmoetingsplek voor kinderen. Waar ga jij het eerste op? de schommel of het klimrek? Voor de kleine kinderen is er ook een zandbak en wipkippen en voor de papa's en mama's staan er bankjes om te kunnen genieten van uw kinderen.

Tafeltennis

Tafeltennis en een vakantiepark, dat hoort bij elkaar. Ook in Château de Salles staan er twee mooie tafels voor jullie klaar. Gaan jullie met elkaar spelen of met papa en mama?

Pannakooi

Leef je uit in de pannakooi! Op het kleine veld gaat het vooral om inzicht, techniek en een goed samenspel. Welk team is uiteindelijk de sterkste. Regelmatig is er een parktoernooi.

Speelruimte

Een speelruimte voor de kleine kinderen. Wat is er op die leeftijd leuker dan te spelen met een keukentje. Maar er staat nog veel meer. Kom kijken en ga lekker spelen!

Speelautomaten

Voor de oudere jeugd en volwassenen is een aparte ruimte met diverse speelautomaten en andere animatie. Een potje airhockey of biljarten is altijd leuk om een keer te doen.

Spelletjes

Regelmatig worden er spelletjes of andere activiteiten georganiseerd. De ene keer is het voetballen of een ander balspel, andere keren zijn het weer andere spelletjes. De spelletjes worden afgestemd op de leeftijden van de kinderen.

Jeu de boules

De populairste sport van Frankrijk wordt ook volop in Château de Salles gespeeld. Neem de "boules" mee op vakantie en ga de strijd aan met elkaar. Voordat je het weet staat er een groep toeschouwers mee te genieten.

Kleuren en knutselen

Op de kidsclub wordt in het vakantieseizoen iedere dag behalve zaterdag en zondag wat leuks gedaan. Deze momenten zijn voor de jongere kinderen erg gezellig. De ene keer wordt er een mooie tekening gemaakt, de andere keer geknutseld.

Kanovaren

Het park ligt aan het riviertje de L'Eyre. Huur een kano en bekijk de omgeving eens van een andere kant. U peddelt stroomafwaarts richting Salles. Neemt u de lange of de korte route?

Boek nu uw vakantie, vol met animatie