Sportieve activiteiten

De vakantie is een tijd om te ontspannen en tot rust te komen. Voor sommigen houdt dit in om in alle rust
een boek te lezen of door leuke dorpjes te slenteren. Anderen gaan zonnen op het terras van
het zwembad of op het strand. Er zijn er ook die "hun hoofd leeg maken" door actief bezig te zijn
met sportieve activiteiten. Op het park of in de directe omgeving zijn volop mogelijkheden.

Tennis

Begin tijdens de vakantie de ochtend fris, sla een balletje met je partner of vrienden op een van de tennisbanen van het park. Na het tennissen een duik in het zwembad en dan genieten van het Franse ontbijt met een croissantje en kop koffie.

Squashen

Deze intensieve sport blijft altijd leuk, ook om eens met uw zoon of dochter te doen. Op het park is een squashbaan. Actie en reactie volgen elkaar snel op. Na een uurtje voel je goed je spieren, maar een groot voordeel: de vakantiecaloriën vliegen er af!

Fitness

Toch wat krachtoefeningen doen tijdens de vakantie? of gewoon uw conditie op peil houden? Op het park is een fitnessruimte waar u gratis gebruik van kunt maken. Er staan verschillende apparaten dus diverse spiergroepen kunnen getraind worden.

Skeeleren

De uitgestrekte bossen met kilometers lange gladde fietspaden zijn bijzonder geschikt om te skeeleren. In hoge snelheid legt u grote afstanden af, vaak zonder iemand tegen te komen. Ook langs de kust zijn geschikte fietspaden. 

Windsurfen

Als windsurfen uw hobby is, dan is de kust van de Aquitaine dé plaats om vakantie te vieren. Vanuit het park is het een klein half uur rijden naar de kust. Aan de kust zijn verschillende surfscholen die u helpen uw vaardigheden te verbeteren.

Fietsen

De Gironde en de kustregio van de Aquitaine zijn populair bij fietsers. Château de Salles ligt middenin deze streek en velen komen naar het park om per fiets de regio te ontdekken. Toerfietsen of off-road, het is allemaal mogelijk. Meer informatie...

  💪 Check beschikbaarheid vakantievilla's