Kerst 1 Abondance Portes du Soleil

Kerst en Oud en Nieuw met uw familie in de Alpen

Geniet met uw familie of vrienden van een gezellige Kerst en Oud en Nieuw in FranceComfort AlpChalets Portes du Soleil, het luxe wellnessresort in Abondance in de Franse Alpen. Dit resort is bij uitstek geschikt voor families en gezinnen. En… de dagen rond de jaarwisseling is toch juist de tijd die u met uw geliefden wilt beleven?!

Winters genieten in AlpChalets Portes du Soleil in Abondance

Het Alpenlandschap is hiervoor de ideale plek. Wit besneeuwde bergen en valleien, de sneeuwvlokjes dwarrelen naar beneden en met elkaar maakt u een mooie wandeling of skiet u de helling af. De dorpjes in de Portes du Soleil zijn allemaal in Kerstsferen en de arrenslee rijdt met rinkelende belletjes voorbij. In een kerststal wordt glühwein “vin chaud” geschonken. Aan het eind van de dag gaat u terug naar uw luxe appartement in Abondance om te ontspannen in de wellnessfaciliteiten van het resort. Dit alles maakt uw kerstvakantie meer dan compleet.

Wintersporten met Kerst in Abondance

In de periode rond Kerst en Oud en Nieuw kunt u op geen betere plek zijn dan in de Portes du Soleil om te wintersporten met uw familie. Abondance ligt in de Franse Alpen in het grootste skigebied van Europa. Met ruim 600km aan pistes, verdeeld over 12 dorpen, heeft u volop keus. Neemt u een groene, rode of zwarte piste? De skiliften staan met elkaar in verbinding zodat u van dorp naar dorp kunt skiën. Onderweg neemt u pauze bij een van de vele bergrestaurants om wat te eten en drinken. Even geen zin om te skiën? De kinderen zullen zich geen moment vervelen tijdens de kerstvakantie in Les Portes du Soleil. Sleeën, sneeuwpoppen maken of sneeuwballen gooien met vriendjes en vriendinnetjes, het is allemaal mogelijk.

AlpChalets Portes du Soleil

  • Uitzicht op de besneeuwde vallei
  • Luxe appartementen
  • Spa & Wellness
  • Ideaal voor families en gezinnen
  • Skiën, sleeën, sneeuwpop maken

Kerst in een luxe wellnessresort

In ons wellnessresort AlpChalets Portes du Soleil heeft u een onvergetelijke Kerst. Een luxe en comfortabel appartement dat van alle gemakken is voorzien, een schitterend uitzicht over de witte vallei en besneeuwde bergtoppen. Tijdens uw vakantie heeft onbeperkt tot de Spa & Wellness van het resort waar u kunt genieten van het zwembad, de sauna, bubbelbad of fitness. Sommige appartementen hebben zelfs een privé sauna of bubbelbad.

Kerst 2 Abondance Portes du Soleil

Wellnessresort FranceComfort AlpChalets Portes du Soleil

Voor een onvergetelijke Kerst en Oud en Nieuw, samen met uw geliefden.
Wilt u ook genieten?

Boek dan nu dit luxe wellnessresort! ✔️

16/12 - 23/12

23/12 - 30/12

30/12 - 6/1

Appartementen en Penthouses

Luxe badkamers