Ski verhuur in Abondance – Portes du Soleil

Heeft u zelf geen ski’s of heeft u geen zin om de hele skiuitrusting voor het hele gezin mee te slepen? In de omgeving van uw appartement zijn diverse winkels waar u terecht kunt voor het huren van ski’s, snowboards, schoenen en andere benodigdheden om te wintersporten.

Ruime keus in skimateriaal

In ieder dorp van de Portes du Soleil heeft u volop keus en helpen ervaren medewerkers u graag. Hun advies is gebaseerd op hun kennis en ervaring van de regionale pistes. U kunt een gehele ski uitrusting huren of alleen ski's, schoenen, skipak, skihelm of skibril. Alles is mogelijk. De nieuwste modellen van de grote merken zijn vrijwel altijd op voorraad. Vaak wordt met 3 of 4 prijscategorieën gewerkt zodat u ook in dat opzicht keus heeft. Niet alleen de winkels onderling (Sport 2000, Planet’Gliss en Ski Republic Rappes Sports) verschillen van prijs, ook de plaats kan verschillen en dan met name de grootte van de plaats. In kleinere dorpen is het materiaal vaak goedkoper dan grote (en populaire) plaatsen. Dat verschil kan behoorlijk oplopen.

Online ski uitrusting reserveren

Steeds meer wintersporters huren hun ski’s of snowboard online. Het online huren van je uitrusting heeft verschillende voordelen. Bij aankomst hoeft u de ski-/snowboardmaterialen dan alleen nog maar op te halen. U heeft ook geen last van wachttijden, het materiaal staat voor u klaar waardoor u zo snel mogelijk naar de piste kunt.

De skiverhuur winkels hebben zelf ook sterk de voorkeur voor online reserveringen. Zij belonen deze dan ook met 15% tot wel 40% korting. Een gezin met twee kinderen kan al voor € 300,- vier complete sets huren voor 6 dagen hoogseizoen.

Voordelen online reserveren

  • Goedkoop en vaak kortingen
  • Materiaal staat klaar bij aankomst
  • Bij problemen is de winkel dichtbij
  • Geen gesleep met uw materiaal
  • U huurt bij een lokale winkel naar keuze
  • Rustig alles bekijken en vergelijken

Familievoordeel

Skiverhuurders hebben vaak aantrekkelijke aanbiedingen voor gezinnen met kinderen. Als één of twee ouders ski’s huren is het materiaal voor kinderen soms gratis of tegen een hoge korting. De leeftijdsgrenzen van de kinderen kunnen ook verschillen, soms ligt die op 8 jaar maar er zijn ook gevallen waar dat 10 of 12 jaar is. Het loont de moeite om daar goed op te letten.

Betalingsvoorwaarden

Verschillen zijn er ook in de betalingsvoorwaarden. Vaak wordt gevraagd om direct 100% te betalen, in een enkel geval niet maar dan wordt 10% korting gegeven als u wel alles direct betaald. Het annuleren van een skiuitrusting is niet gratis, daar kunt u eventueel een annuleringsverzekering voor afsluiten.

Eigen skidepot bij uw appartement

Uw appartement in AlpChalets Portes du Soleil heeft een eigen skidepot waarin u uw materialen kunt opbergen. Deze depots zijn in de overdekte parkeergarage. In uw skidepot zijn ook schoenverwarmers waardoor u de volgende ochtend in droge en warme schone stapt voor opnieuw een dag wintersport in de Portes du Soleil.

Boek uw luxe appartement met ski depot