Shuttle bus in de Abondance vallei

In de winter en de zomer rijden er meerdere bussen door de Abondance vallei. Zij zorgen ervoor dat de dorpen in de Portes du Soleil goed met elkaar verbonden zijn. Zeker in de winter is het aantrekkelijk om de auto te laten staan en met de shuttle naar andere plaatsen te gaan. Abondance is een leuk plaatsje, maar Châtel, Les Gets, Avoriaz, Morzine of Les Crosets zal bij velen ook een dagje op het programma staan.

Naar de pistes van de Portes du Soleil

Door de valleien rijden de departementale lijnbussen, de busdiensten die door de overheid worden verzorgd. De wachttijden zijn niet lang. Daarnaast rijden er ook shuttlebussen die door enkele dorpen in de Abondance vallei zijn ingezet. Deze rijden tussen de dorpen Chevenoz, Vacheresse, Bonnevaux, Abondance, La Chapelle d'Abondance en Châtel. Dit is een aanvulling op de departementale bussen. Deze shuttlebussen zijn gratis op vertoon van uw skipas in de winter en de Multi Pass in de zomer.
Van deze bussen wordt veel gebruik gemaakt, vooral in de winter.  In ca. 10 min. bent u van Abondance in La Chapelle d’Abondance, een dorpje verderop dat aangesloten is op de pistes van de Portes du Soleil. De bus stopt bij de liften van de pistes.

U bent dus in ca. een kwartier vanuit uw appartement op de piste!

In Abondance stopt de bus bij

  • De Essert-kabelbaan
  • De Ludoffaz ijsbaan
  • La Maison du Fromage Abondance
  • Abdij van Abondance.

De bus is gratis

  • Op vertoon van skipas
  • Op vertoon van Multi Pass

Boek nu uw skivakantie in ons 5***** resort