Eten en drinken in AlpResort Portes du Soleil

Bent u een liefhebber van de Franse keuken, dan is de Abondancevallei een prima regio voor u. In deze vallei zijn veel restaurants die de streekgerechten van de Franse Alpen serveren. In de hoogseizoenen is er broodjesservice op het park.

Broodjesservice

Begin de dag met uw partner of gezin met een heerlijk ontbijt. Van het vroege voorjaar tot ver in het najaar kunt u dit op uw terras of balkon doen terwijl u geniet van de ochtendzon. Een glas jus d'orange, een kop koffie en verse broodjes. U kunt uw croissants, baguettes, pistoletjes en andere broodsoorten bestellen op het park. De volgende morgen liggen deze versgebakken voor u klaar. Deze service is beschikbaar in de hoogseizoenen.

Restaurants in de omgeving

Houdt u ervan om tijdens de vakantie niet zelf te hoeven koken maar buiten de deur te eten? Er zijn diverse restaurants in het dorp La Chapelle d'Abondance waar het vakantiepark ligt. In de Abondance vallei zijn nog veel meer eetgelegenheden. Proef de traditionele gerechten die vaak al eeuwenlang in de Portes du Soleil gegeten worden. We hebben voor u een aantal restaurants geselecteerd. U kunt de beheerders vragen om voor u te reserveren.

Bekijk de restaurants 🍴

  

🌄 Check de beschikbaarheid in de Franse Alpen ⛷️