Animatie

In het vakantiepark is veel animatie. Voor jong en oud worden er allerlei activiteiten georganiseerd. In de zomervakantie is er een animatieteam. In die periode zijn er verspreid over de hele dag activiteiten.

Jeu de Boules

Het populaire spel dat in het zuiden van Frankrijk overal wordt gespeeld. In ieder dorp zijn wel jeu de boulesbanen, ook op FranceComfort - Espinet. Zorg dat uw bal het dichtst bij het kleine balletje, de "but", komt te liggen.

Tafeltennis

Tafeltennis is echt een sport die vaak tijdens de vakantie wordt gedaan. Velen hebben tijdens de vakantie leren tafeltennissen. Ook in FranceComfort - Espinet staan tafels voor u klaar.

Kidsclub

In de zomervakantie is er animatie voor kinderen en jongeren. Van maandag tot vrijdag wordt er voor diverse leeftijdsgroepen van alles georgaiseerd. Voor de kleine kinderen kleuren, knutselen en spelletjes. Voor de oudere kinderen weer andere activiteiten. De oudere jeugd vermaakt zich prima als er een voetbalwedstrijd of spelen voor hun leeftijdsklasse worden georganiseerd.

Volleybal

Overdag is het in de zomer vaak te warm, maar 's avonds wordt er regelmatig een wedstrijdje gespeeld. Ook worden er vaak toernooien georganiseerd.

Badminton

Samen een spelletje badminton spelen. Deze sport wordt door velen vaak alleen tijdens de vakantie gedaan. Ook op ons park wordt het volop gespeeld.

Voetbal

Al snel zijn 2 teams gevormd en kan het spel beginnen. Kinderen, jongeren maar ook volwassenen doen graag mee. Vaak staan er toeschouwers die de voetballers aanmoedigen. Wie gaat er winnen?

 🏓 Boek uw vakantie naar de Languedoc  🏹