Restaurants, eten en drinken

In en in de nabije omgeving van het vakantiepark zijn volop mogelijkheden om op gezellige terrasjes te eten en te drinken. Vlakbij is een snackbar en diverse restaurants. Vindt u het niet erg om een stukje te rijden dan zijn er talloze mogelijkheden waar u prima kunt eten terwijl u geniet van prachtige uitzichten.

Les Terres Rouges

In de zomermaanden is de bistro, bar en snackbar "Les Terres Rouges" geopend. Terres Rouges ligt aan het recreatiemeertje op het park. Na het zwemmen in het meertje of als u ligt te zonnen op het strandje kunt u daar drankjes, Belgische bieren, snacks en eenvoudige gerechten kopen.

Broodjesservice

Begin de dag met lekkere broodjes, een jus d'orange of kop koffie. Samen met uw partner of gezin genieten van de opkomende zon in Zuid-Frankrijk. U bestelt de broodjes een dag van tevoren en 's morgens kunt u ze ophalen bij de receptie. Er zijn croissants, baguettes, pain an chocolat, pistolets en andere varianten. Echt vakantie!

Snackbar

Bij het recreatiemeer, op ca. 5 min. lopen van het park, is een snackbar waar u snacks en eenvoudige maaltijden kunt halen of ter plekke opeten.

Restaurants in Quillan

Op loopafstand van het vakantiepark Espinet ligt Quillan, een gemoedelijk en gezellig dorpje tussen de bergen. In het dorp zijn leuke winkelstraatjes, gezellige terrasjes en diverse restaurants waar u kunt eten. Na het eten kunt u lopend terug naar uw vakantiehuis. Mocht u een extra glas wijn genomen hebben dan hoeft u in ieder geval niet te rijden.

Restaurants Cité Carcassonne

Het is een half uurtje rijden maar zeker de moeite waard: de restaurantjes in de Cité van Carcassonne. Deze grote middeleeuwse burcht met winkeltjes, restaurants en terrasjes is een indrukwekkend decor om te lunchen of dineren. De sfeer is altijd gezellig en voor of na het eten kunt u rondwandelen door de burcht en over de kasteelmuren.

🥣 Boek uw vakantie en kom culinair genieten 🍴