Fietsen huren tijdens uw vakantie


Espinet F19 Quillan Frankrijk Languedoc zee strand meer kust vakantiehuis park kidsclub zwembad berg

Ontdek uw vakantieregio op de fiets

In de regio van Espinet zijn mooie fietstochten te maken. De tochten kunnen erg verschillen. U kunt ten zuiden van het park gaan fietsen, dus in de bergen van de Pyreneeën. Daar zijn behoorlijke hoogteverschillen en steile hellingen. De natuur is schitterend en u komt op plekken waar u anders nooit zou komen. 
Wilt u het wat rustiger aan doen, dan kunt u ten noorden van het park gaan fietsen. U rijdt door een redelijk vlak landschap met af en toe een wijngaard zonder dat u steile hellingen tegenkomt.

Middellandse zee en Carcassonne

Uiteraard kunt u ook eerst een stukje rijden met de auto en dan gaan fietsen. De kustregio van de Middellandse zee is altijd een populair gebied om te gaan fietsen. Ook de regio van Carcassonne is mooi. U kunt daar langs het bekende Canal du Midi fietsen. Bij de receptie kunt u meer informatie krijgen over de regio.

Frankrijk fietsen canal midi aude carcassonne bergen espinet.jpg

Fietsen te huur in het vakantiepark

In het park zijn fietsen te huur. Dit wordt verzorgd door het professionele bedrijf "Bureau des Sports de Montagne" dat een vestiging op het park heeft. Er zijn diverse soorten fietsen:

  • Gewone fietsen
  • Mountainbikes
  • Eelektrische fietsen

Prijzen van de fietsen

  • Gewone fietsen: € 22/halve dag; € 28 hele dag
  • Mountainbikes: € 16/halve dag; € 22 hele dag
  • Elektrische fietsen: € 30/halve dag; € 45 hele dag

U kunt iedere dag, behalve zaterdag, fietsen reserveren voor de daarop volgende dag.