Animatie tijdens uw vakantie

Op het park is veel animatie, vooral in het hoogseizoen. Voor jong en oud wordt er van alles georganiseerd zodat zij zich geen moment hoeven te vervelen. ’s Morgens is er voor de kleine kinderen kidsclub.
Voor de oudere jeugd zijn er verspreid over de week enkele activiteiten en ’s avonds
is er een programma voor de oudere jeugd en volwassenen.

Kidsclub

Op de kidsclub wordt in het vakantieseizoen iedere dag behalve zaterdag en zondag wat leuks gedaan. Deze momenten zijn voor de jongere kinderen erg gezellig. De ene keer wordt er een mooie tekening gemaakt, de andere keer geknutseld, of spelletjes, een speurtocht, muziek. Komen jullie allemaal? En nemen jullie ook je vriendjes en vriendinnetjes mee? De papa's en mama's zijn ook welkom.

Jeu de boules

De populairste sport van Frankrijk wordt ook volop in Village des Cigales gespeeld. Neem de "boules" mee op vakantie en ga de strijd aan met elkaar. Uiterste concentratie is vereist, dan volgt de worp. Wie ligt het dichtste bij het kleine balletje, de "but"?

Tafeltennis

Tafeltennis is een echt vakantiespel. Velen hebben juist tijdens de vakantie leren tafel tennissen. Dit spel verveelt nooit en wordt door jong en oud volop gespeeld tijdens de vakantie in Village des Cigales, vaak met een grote groep toeschouwers eromheen.

Speeltuin

Een speeltuin, dé ontmoetingsplek voor kinderen. De trampoline, klimrek, glijbaan, voor jonge kinderen blijft dit leuk, ook tijdens de vakantie. Voor de papa's en mama's staan er bankjes om te kunnen genieten van uw kinderen.

Voetbal

Op het park is een voetbalveld. Ga je met je vrienden een potje voetballen? Voor de oudere jeugd en de volwassenen worden wedstrijden georganiseerd.

Volleybal

Overdag spelen de kinderen volleybal maar 's avonds komen vaak de volwassenen. Spontaan ontstaan er twee teams en kan de wedstrijd beginnen.

Live muziek

Regelmatig is er 's avonds live muziek. In de feestzaal kunt u onder het genot van muziek relaxen met een hapje en een drankje.

Groot schaakbord

Bent u een liefhebber van schaken? Op het park is een groot schaakbord. Gaat u de wedstrijd aan met een medevakantieganger? Het is ook leuk om op deze manier uw kinderen te leren schaken.

Karaoke avond

Voor de oudere jeugd en ook voor volwassenen zijn er regelmatig karaoke avonden. Wat zijn uw en jouw talenten? Laat ze horen tijdens de vakantie!

🧒 ⚽ Boek uw vakantie met veel animatie