Restaurant en bar Village des Cigales

In het park zijn de hele dag door volop mogelijkheden om te eten en te drinken. Het restaurant en bar zijn kortgeleden gerenoveerd en opnieuw ingericht. Vanaf het terras heeft u een prachtig uitzicht over de vallei.

Broodjesservice

Begin de dag met een heerlijk Frans ontbijt. Vanaf mei kunt u de broodjes bestellen voor de volgende dag: croissants, pain au chocolat, baguettes en nog veel meer. De broodjes worden 's morgens bezorgd.

Terras

U bent welkom op het terras voor een kop koffie of frisdrank. Zin in een biertje of een glas wijn? Diverse soorten staan klaar om ingeschonken te worden. Even samen relaxen terwijl u uitkijkt over de vallei.

Kindermenu's

Voor de jongere gasten zijn er kindermenu's met hamburgers, snacks en patat. Deze kunnen zowel 's middags als 's avonds worden besteld.

IJsverkoop

Bij aangename temperaturen is een ijsje heerlijk. Laat de kinderen genieten en uzelf ook. Overdag te koop bij de poolbar en 's avonds in het restaurant.

Pizza

In het restaurant worden heerlijke pizza's gemaakt. Ze worden vers bereid tussen 18.00 en 19.00 en aan huis bezorgd. Bij ons heeft u écht vakantie!

Met het gezin uiteten

Wilt u met uw gezin komen eten in het restaurant? U bent van harte welkom. Er staan heerlijke (streek)gerechten op het menu. Voor de kinderen zijn aparte menu's mogelijk. Op het terras geniet u van de mooie uitzichten.

Dineren

Samen in alle rust dineren. Ook dát is mogelijk. In het voor- en najaar zijn er altijd veel senioren die komen genieten van de omgeving én van het restaurant!

Barbecueavonden

In het hoogseizoen worden er regelmatig barbecueavonden georganiseerd. Het is niet alleen lekker maar ook gezellig. U kunt zich hiervoor inschrijven bij de receptie.

Snacks

Tijdens een groot deel van de dag kunt u bij de zwembadbar snacks kopen. Zit u 's middags bij het zwembad en heeft u trek in een hartige snack dan staat het voor u klaar!

's Avonds

Het terras wordt ook 's avonds goed gewaardeerd. Tot laat in de avond kunt u er terecht voor frisdrank, een glas wijn of een borrel. Er worden ook hapjes en snacks geserveerd.

🥐🍕 Boek uw vakantie naar Village des Cigales 🍷🍺