Faciliteiten Bourg Est - Vigelière

Op en om het park zijn faciliteiten waar u gebruik van kunt maken.
Voor jong en oud is er van alles te doen, het maakt uw vakantie nóg mooier!

Fietsen

Vanuit het park kunt u fietstochten maken en de dorpjes in de omgeving bekijken. Af en toe pauze nemen en uitrusten op een terrasje. Het landschap is redelijk vlak en af en toe glooiend waardoor u hier prima kunt fietsen.

Kinderanimatie

Er is animatie voor diverse leeftijdsgroepen en alleen in het hoogseizoen. De activiteiten worden bekend gemaakt bij de receptie, de animatie is in de omgeving van de receptie. De kleinste kinderen kunnen kleuren, tekenen of knutselen, de wat oudere kinderen doen spelletjes en voor jongeren zijn er weer andere activiteiten.

Animatie jongeren

Voor de oudere jeugd en volwassenen is er regelmatig in de middag of avond animatie. Dat kan volleybal of voetbal zijn, of jeu de boules en vaak ontstaan er ook spontaan activiteiten. 

Barbecue avonden

In het hoogseizoen worden er vrijwel wekelijks barbecue avonden georganiseerd. Dit wordt gedaan samen met een plaatselijke restaurateur zodat de kwaliteit van de gerechten uitstekend is. U kunt zich bij de receptie inschrijven. Doe dit bijtijds want er zijn een beperkt aantal plaatsen.

Golf

Vlakbij het park is de Golf des Forges, een mooie 27 holes golfbaan. Bent u golfer, dan kunt u hier een balletje slaan. U kunt uw tijden vastleggen bij de receptie van de golf.

Restaurant bij de golfbaan

Bij de golfbaan is een restaurant waar u binnen of buiten kunt zitten met een mooi uitzicht over de golfbaan. Heerlijk uitrusten en een hapje eten nadat u uw ronde gelopen hebt of gewoon wat gaan drinken en kijken naar de spelers.

Restaurant

In het dorp, dat op 10 min. lopen afstand ligt, is een leuk restaurant "Deano's" waar u prima kunt eten. Er worden diverse soorten gerechten aangeboden waaronder uit de regionale keuken.

🏌️ Check beschikbaarheid ⚽