Animatie tijdens uw vakantie

Voor jong en oud zijn er animatiemogelijkheden op het park.
Dit wordt vaak georganiseerd bij de centrale receptie in Aveneau.
Bij de receptie vindt u meer informatie. Geniet met elkaar!

Voetballen

Regelmatig worden er wedstrijden georganiseerd waar jong en oud aan mee doen. Er is een groot grasveld beschikbaar. Doe jij ook mee met je vrienden en vriendinnen?

Jeu de boules

Vaak wordt er 's avonds een jeu de boules spel gedaan. Het blijft een populaire sport om de ballen zo dicht mogelijk bij de "but" te krijgen. Aan toeschouwers zal het niet ontbreken.

Tafeltennis

Er staat een tafeltennistafel voor je klaar. Dit populaire spel tijdens de vakantie kan altijd op veel enthousiasme rekenen. Vaak staan er toeschouwers omheen die aanmoedigen. Speel je met je vriendje of vriendinnetje? of ga je de strijd aan met je vader of moeder? Doe je best!

Waterspelen

Als het warm weer is dan is alles wat gedaan wordt met water aantrekkelijk! Vaak worden er activiteiten met water georganiseerd voor de kinderen.

Kids club

In het hoogseizoen is er op enkele morgens Kids club bij de receptie in Aveneau. Bij de receptie staat aangegeven welke ochtenden het zijn. Met elkaar knutselen, kleuren, verven, spelletjes doen of een speurtocht, het is altijd leuk. papa's en mama's mogen natuurlijk komen kijken.

Marshmallows roosteren

Een marshmallow aan een lange stok prikken en boven het vuur houden, daar is altijd animo voor. Voor kleine kinderen een beetje spannend, maar papa of mama is in de buurt. Nadat de marshmallow geroosterd is kan je hem opeten.

👪 Bekijk de vakantiehuizen 🏓