Faciliteiten Domaine les Forges

Op en om het park zijn faciliteiten waar u gebruik van kunt maken.
Dit wordt vaak georganiseerd bij de centrale receptie in Aveneau.
Voor jong en oud is er van alles te doen, het maakt uw vakantie nóg mooier!

Broodjesservice

Van ongeveer half mei tot half september is er broodjesserice op het park. U kunt de dag ervoor via de app broodjes bestellen die de volgende ochtend voor u klaar liggen in de receptie

Barbecue avonden

In het hoogseizoen worden er vrijwel wekelijks barbecue avonden georganiseerd. Dit wordt gedaan samen met een plaatselijke restaurateur zodat de kwaliteit van de gerechten uitstekend is. U kunt zich bij de receptie inschrijven. Doe dit bijtijds want er zijn een beperkt aantal plaatsen.

Restaurant bij de golfbaan

Bij de golfbaan is een restaurant waar u binnen of buiten kunt zitten met een mooi uitzicht over de golfbaan. Heerlijk uitrusten en een hapje eten nadat u uw ronde gelopen hebt of gewoon wat gaan drinken en kijken naar de spelers.

Restaurant

In het dorp, dat op 10 min. lopen afstand ligt, is een leuk restaurant "Deano's" waar u prima kunt eten. Er worden diverse soorten gerechten aangeboden waaronder uit de regionale keuken.

Speeltuin

Voor de kinderen is er een speeltuin. Er staan klimtoestellen, een glijbaan, wipkip en evenwichtsbalken. De speeltuin ligt direct naast het zwembad, u kunt uw kinderen dus zien terwijl u op het terras van het zwembad zit of ligt.

Zwembaden

Het park heeft een mooi en groot zwembad en een ondiep peuterbad. Voor kinderen én ouderen is er niets fijner dan verkoeling op een warme zomerdag. Rond de zwembaden zijn ruime terrassen en ligbedden.

Fietsen

Vanuit het park kunt u fietstochten maken en de dorpjes in de omgeving bekijken. Af en toe pauze nemen en uitrusten op een terrasje. Het landschap is redelijk vlak en af en toe glooiend waardoor u hier prima kunt fietsen.

Kinderanimatie

Er is animatie voor diverse leeftijdsgroepen en alleen in het hoogseizoen. De activiteiten worden bekend gemaakt bij de receptie, de animatie is in de omgeving van de receptie. De kleinste kinderen kunnen kleuren, tekenen of knutselen, de wat oudere kinderen doen spelletjes en voor jongeren zijn er weer andere activiteiten.

Animatie jongeren

Voor de oudere jeugd en volwassenen is er regelmatig in de middag of avond animatie. Dat kan volleybal of voetbal zijn, of jeu de boules en vaak ontstaan er ook spontaan activiteiten. 

Jeu de boules

Heeft u zin in een spelletje jeu de boules? bij ons op het park kan het. Er is zelfs een speciale baan voor aangelegd en regelmatig vinden er 's avonds wedstrijden plaats.

Badminton

Samen een spelletje badminton spelen. Deze sport wordt door velen vaak alleen tijdens de vakantie gedaan. Ook op ons park wordt het volop gespeeld.

Golf

Vlakbij het park is de Golf des Forges, een mooie 27 holes golfbaan. Bent u golfer, dan kunt u hier een balletje slaan. U kunt uw tijden vastleggen bij de receptie van de golf.

👨‍👩‍👧‍👦 Check beschikbaarheid 🏊‍♀️