Animatie tijdens uw vakantie

Op het park is er beperkte animatie, vooral in het hoogseizoen. Voor de kinderen worden er activiteiten georganiseerd. Buiten het park is er nog veel meer animatie mogelijk.

Jeu de boules

De populairste sport van Frankrijk wordt ook volop tijdens de vakantie gespeeld. Neem de "boules" mee op vakantie en ga de strijd aan met elkaar. Uiterste concentratie is vereist, dan volgt de worp. Wie ligt het dichtste bij het kleine balletje, de "but"?

Kidsclub

Enkele ochtenden worden de kinderen verwacht bij de receptie. Er wordt dan wat voor hen georganiseerd: Knutselen, spelletjes, kleuren, speurtocht, muziek. Komen jullie allemaal? En nemen jullie ook je vriendjes en vriendinnetjes mee? De papa's en mama's mogen ook komen kijken.

Biljart en tafelvoetbal

In de zaal staat een tafelvoetbal en biljarttafel. U kunt hier gratis gebruik van maken tijdens uw vakantie.

Speeltuin

Er is een kleine speeltuin voor de jongste kinderen. Er is een klimrek, glijbaan, wipkip en een speelhuisje. Door de jongste vakantiegangers wordt daar dagelijks gebruik van gemaakt.

Tafeltennis

Tafeltennis is altijd populair op een vakantiepark. Dit spel verveelt nooit en wordt door jong en oud volop gespeeld tijdens de vakantie in Jardin du Golf, vaak met een grote groep toeschouwers eromheen. Doet u ook mee?

🏓 Check beschikbaarheid in Jardin du Golf 👪