Animatie tijdens uw vakantie

Op het park is er beperkte animatie, vooral in het hoogseizoen. Voor de kinderen worden er activiteiten georganiseerd. Buiten het park is er nog veel meer animatie mogelijk.

Tafeltennis

Tafeltennis is altijd populair op een vakantiepark. Dit spel verveelt nooit en wordt door jong en oud volop gespeeld tijdens de vakantie in Vallée Ste. Baume, vaak met een grote groep toeschouwers eromheen. Doet u ook mee?

Jeu de boules

De populairste sport van Frankrijk wordt ook volop tijdens de vakantie gespeeld. Neem de "boules" mee op vakantie en ga de strijd aan met elkaar. Uiterste concentratie is vereist, dan volgt de worp. Wie ligt het dichtste bij het kleine balletje, de "but"?

Speeltuin

Er is een kleine speeltuin voor de jongste kinderen. Er is een klimrek, glijbaan, wipkip en een speelhuisje. Door de jongste vakantiegangers wordt daar dagelijks gebruik van gemaakt.

Tafelvoetbal

Speel jij met twee of met vier personen tafelvoetbal? Met vrienden of met je vader of moeder? Snelheid en behendigheid zijn belangrijk om de bal in het doel te krijgen.

🏓 Check beschikbaarheid 👪