Nachtskiën in de wintersportvakantie

Nachtskiën is een populair avondprogramma tijdens de wintersportvakantie voor het hele gezin! Als de kinderen en u na het eten nog steeds niet genoeg hebben van het skiën is nachtskiën de ideale avondvulling voor het gezin. Overdag heeft u tijdens het skiën of snowboarden indrukwekkende uitzichten over de met zon beschenen dorpen, ’s avonds geniet u van een afdaling onder de sterrenhemel en uitzicht op de verlichte dorpen. Tijdens uw wintersportvakantie in de Portes du Soleil kan het!

Nachtskiën op piste Linga in Châtel

Châtel is een van de skidorpen in de Portes du Soleil. Het dorp heeft diverse pistes en toegang tot het grote netwerk van pistes in de Franse Alpen. Tijdens het wintersportseizoen is de rode piste “Linga” een avond in de week geopend om te skiën. De baan is dan verlicht zodat u veilig kunt skiën. Om u heen ziet u in het donker de lichten van het dorp en de chalets in de bergen, een bijzondere ervaring!

In de Portes du Soleil kunt u op nog twee andere plaatsen nachtskiën: in de Zwitserse plaatsen Morgins en Champéry. In Morgins is de piste Domaine de la Foileuse een avond in de week verlicht en in Champéry wordt de skipiste Les Crosets twee avonden per week verlicht. U kunt dus op diverse plekken terecht om te gaan nachtskiën.

Terug naar het overzicht