Nailloux Outlet Village

Nailloux Outlet Village of ook wel Fashion Village genoemd is een outlet centrum net onder Toulouse. Er is een groot aanbod van mannen, vrouwen en kinderkleding, sportartikelen, schoenen, modeaccessoires, sieraden, koffers, tassen, lingerie, serviesgoed, bedlinnen etc. Veelal zijn het merkartikelen met kortingen van 30% tot wel 70%. Het is goed bereikbaar en er zijn ruime parkeermogelijkheden. Restaurantjes met gezellige terrasjes liggen verspreid door het outletcentrum heen.

Toerisme

Het bijzondere in Nailloux is dat het toerisme geïntegreerd is in het concept. Vanuit Nailloux wordt de streek gepromoot. Regelmatig zijn er leuke festiviteiten en acties.

Recensies

Op diverse internetfora is het volgende te lezen:

  • We waren op vakantie in het gebied toen ik over Nailloux Fashion Village hoorde. We waren er tijdens de verkoop in april en vonden een aantal echt goede aanbiedingen. Het personeel is erg vriendelijk
  • Echt een bezoekje waard. Zeer schone en goede gelegenheden om koffie te drinken. Winkels goed aangelegd en werknemers behulpzaam. De meesten spreken redelijk Engels.
Terug naar het overzicht