Biscarrosse – toeristische vakantieplaats

Ten zuiden van Arcachon en Dune de Pila ligt de plaats Biscarrosse. Een deel van het dorp ligt aan het strand. Het is een geliefde plek om een dagje naartoe te gaan. Er is heel veel te doen voor jong en oud.

Strand

Het strand is erg populair. Bij mooi weer is het strand ‘s morgens al goed gevuld. Velen genieten van de zon, de zee en het strand. Kinderen genieten volop, maken kuilen of spelen aan de waterkant. Anderen liggen heerlijk te zonnen. U kunt vanaf het strand makkelijk het dorp in lopen voor wat eten of drinken.

Winkelen

In het dorp en aan de Boulevard zijn leuke winkeltjes en boetiekjes. Vaak zijn het souvenirshops of winkels die kleding en badkleding verkopen. Leuk om langs te slenteren nu u vakantie heeft.

Restaurants

In het dorp en aan het strand zijn veel restaurants en bars. U kunt daar genieten van een heerlijke lunch of diner. Uiteraard kunt u er ook gewoon zitten en een kop koffie of glas wijn nemen en genieten van het uitzicht dat u heeft. De bars zijn tot laat in de avond open.

Aquapark

In de zee, vlakbij het strand, ligt in de zomer een groot Aquapark met toezicht. Er is een makkelijk en een moeilijk parcours. Klim de attracties op en spring of glij in het water. Ook is er een toren gebouwd waar u vanaf kunt springen. De kinderen vermaken zich er prima.

Watersport

In de zee bij Biscarrosse worden veel vormen van watersport beoefend. Er is een surfschool en u kunt surfplanken huren. Ook worden er lessen gegeven. Het is mogelijk om met een jetski te gaan varen. Zeker onder de oudere jeugd is dat erg populair.

Biscarrosse 11 Frankrijk vakantie strand kust zee luxe villa plage aquitaine animatie_edited.jpg

Kartbaan

In Biscarrosse is ook een kartbaan. Voor zowel de wat jongere jeugd als de wat oudere jeugd en volwassenen is karten een leuke uitdaging. U gaat met grote snelheid over het parcours. Durf en behendigheid zijn belangrijk. Wie gaat er als eerste over de eindstreep?

Fietsen

De omgeving van Biscarrosse is erg geschikt om te fietsen. Er zijn goed aangelegde fietspaden langs de kust en meer het binnenland in. U fietst door uitgestrekte bossen en langs mooie natuurgebieden.

Terug naar het overzicht