Animatie tijdens uw vakantie

Op het park is veel animatie, vooral in het hoogseizoen. Voor jong en oud wordt er van alles georganiseerd. Regelmatig is er voor de kleine kinderen kidsclub, dan wordt er geknutseld of spelletjes gedaan. Voor de oudere jeugd zijn er verspreid over de dag activiteiten. ’s Avonds is er een programma voor de oudere jeugd en volwassenen. Op de app staat voor iedere week het programma.

Kidsclub

In de zomervakantie worden de kinderen enkele dagen per week verwacht bij de receptie. Onder leiding van onze animatiemedewerkers wordt er van alles georganiseerd: Knutselen, spelletjes, kleuren, speurtocht, muziek. Komen jullie allemaal? En nemen jullie ook je vriendjes en vriendinnetjes mee? De papa's en mama's zijn ook welkom.

Pizza's maken

Samen met de kok van het park je eigen pizza maken. Wat ga jij erop doen, wat vind jij lekker? kaas, ham, vruchten of wat anders. Als je klaar bent wordt jouw pizza gebakken. Samen met de kok kijk je of hij al gaar is. Even laten afkoelen en proeven maar! Wellicht lusten papa, mama, je broertje of zusje ook wel een stukje.

Kinder karaoke

In de zomervakantie worden de kinderen verwacht op het podium. De ouders zitten op het terras, zij genieten nog van het diner of een glas wijn en kijken naar de talenten van hun kinderen. Naast de solo optredens zingen we gezellig met elkaar de bekende kinderliedjes waarbij ook de ouders volop meedoen.

Gym of Aquagym voor volwassenen

's Ochtends is er soms gym of aquagym bij of in het zwembad. Gezellig met elkaar allerlei bewegingsoefeningen. Vaak is de vakantie een periode van uitrusten, weinig bewegen en lekker eten. Dat mag allemaal, maar blijf af en toe toch sportief, ook tijdens de vakantie!

Sportieve wedstrijden voor jongeren

Speel samen met je vakantievrienden en vriendinnen een sportieve wedstrijd. Regelmatig word je verwacht. Wat wordt het deze keer? Er is van alles mogelijk: waterpolo, watervolley, grondspelen, voetbal- of volleybaltoernooi, tennisvoetbal. De toeschouwers staan er omheen en moedigen je aan.

Tafeltennis

Dit spel verveelt nooit en wordt door jong en oud volop gespeeld tijdens de vakantie in Domaine de Lanzac. Velen hebben juist tijdens de vakantie leren tafel tennissen. Er zijn twee tafels op het park, een buiten en een binnen. Hoe gaan jullie spelen, samen of met z'n vieren? of maken we er met een groep een toernooi van?

Petanque toernooi

Iedere dag wordt het jeu de boules spel wel gespeeld en regelmatig is er een georganiseerde wedstrijd. Jeu de boules is het populairste Franse spel wordt ook in Domaine de Lanzac volop gespeeld. Uiterste concentratie is vereist, dan volgt de worp. Wie ligt het dichtste bij het kleine balletje, de "but"?

Avondprogramma hoogseizoen

Vrijwel iedere avond zijn er activiteiten op het park (buiten het hoogseizoen is er een beperkt programma) als:

  • "Schattenjacht" voor de hele familie met prijsuitreiking op het terras van de buitenbar
         
  • Karaoke avond vanaf 21.00 uur op het podium van het terras van de buitenbar

  • BBQ en Country & Westernavond vanaf 21.00 uur met linedance en country & folkmuziek

  • Live band op het terras van de buitenbar

  • Bingoavond en gezellig samenzijn op het terras van de buitenbar

   

🏓 Check beschikbaarheid op ons vakantiepark 📅

Aan deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend.
Gestreefd wordt om deze animatie in het hoogseizoen wekelijks te laten plaatsvinden,
door omstandigheden kan hier echter van afgeweken worden.