Lac du Tolerme met mooie zandstranden

Zin om een dagje weg te gaan? Het recreatiemeer ”Lac du Tolerme” met mooie zandstranden, kleedhokjes en wc’s ligt op ca. 20 km van uw vakantiehuis op Le Lac Bleu. Het water is van uitstekende kwaliteit.

Animatie

Er is een waterglijbaan, boten, verhuur van waterfietsen en kano's. Rondom het meer zijn restaurants, twee speeltuinen, een aan elke kant, gebieden met picknicktafels, die uitgerust zijn met barbecues.
Trampoline, zonneweide, volleybalveld, wandelpaden, fitness-parcours en een arboretum maken het tot een geliefde plek om een dagje naar toe te gaan.
U en uw kinderen zullen zich zeker vermaken !

Vissentijdens de vakantie

Het meer is zeer geschikt voor de visliefhebbers. Er is een groot bestand vissen, dat regelmatig op peil gehouden wordt: forel, karper, zonnebaars en vele andere vissoorten.
Kort gelden is het water geclassificeerd als categorie B. Er zijn daardoor dus verschillende roofvissoorten uitgezet zoals snoek, snoekbaars of black bass.
Om in het meer te mogen vissen heeft u een vergunning nodig. In de zomermaanden kunt u een twee weken (vakantie) vergunning kopen bij de locale bar in het nabijgelegen dorpje.

Terug naar het overzicht