Sportieve activiteiten

Hoe gaat u uw vakantie invullen? Met een boek in een stoel op uw terras of balkon of aan het zwembad? Uitstapjes maken en toeristische dorpjes bezoeken en genieten op een terras? Of is ontspanning voor u juist actief bezig zijn en uw favoriete sport beoefenen? Ook dat is mogelijk in de Portes du Soleil.

Fitness

Om de spieren soepel te houden tijdens de vakantie staat er fitness voor u klaar in FranceComfort - AlpChalets Portes du Soleil. Iedere morgen of op een ander moment van de dag gaan trainen met uitzicht op de bergen. Dat heeft u thuis niet!
Meer informatie...

Wandelen

Vanuit het resort kunt u prachtige wandelingen maken. De omgeving is heel divers, en met de stoeltjesliften kunt u hoog in de bergen komen en daar gaan wandelen. U loopt door een prachtige omgeving met valleien, bergmeertjes, watervallen en mooie vergezichten.
Meer informatie

Paardrijden

In de Franse Alpen rond Abondance wordt volop paard gereden. Op veel plaatsen zijn maneges en kunt u paarden huren. Maak alleen of met een groep een tocht door de omgeving. Onder leiding van een ervaren gids komt u op de mooiste plekken.

Paragliden

Vliegen en zweven als een vogel, het blijft een geweldige ervaring! In de bergen kan het volop, waar gaat u voor: de Vol découverte, de Grand Vol of weer omhoog met de Vol Thermique?
Meer informatie...

Quad rijden

Met een quad rijden op plekken waar u normaal niet komt, door de bossen, de wijngaarden en de ongerepte natuur. Op meerdere plekken in de omgeving kunt u een quad huren en alleen of met een groep de omgeving verkennen.

Grotten

In de omgeving zijn diverse grotten die u kunt bezoeken. De gids geeft u uitleg over de stalactieten en de stalagmieten en vaart met u over onderaardse meertjes.

Tennis

In de omgeving kunt u tennissen. In Châtel zijn zijn tennisbanen waar u buiten het hoogseizoen gratis gebruik van kunt maken. In het hoogseizoen kunt u er gratis gebruik van maken met de Multipass.

Mountainbiken

In de Portes du Soleil is dit een van de populairste sporten. Er worden wedstrijden gehouden, er is een bikepark, maar u kunt ook zelf een route kiezen. De fiets kan met de lift mee naar boven.
Meer informatie...

Golfen

Naar welke baan gaat u vandaag? In de omgeving zijn diverse banen waaronder enkele die uniek gelegen en wereldberoemd zijn. Vanaf de baan heeft u zicht op de Mont Blanc, het Meer van Genève of een prachtige vallei.
Meer informatie...

Raften

Houd u van watersport? heeft u een goede conditie? is het een uitdaging om in teamverband de eindstreep te halen? Ga dan raften op de rivier de Dranse die uitkomt in het Meer van Genève.
Meer informatie...

Helicopter

Maak een rondvlucht met een helicopter over de Alpenbergen van de Portes du Soleil. Wilt u het nog spectaculairder? Maak een parachutesprong vanuit de helicopter.

💪 Boek die sportieve vakantie! 🎾