Middellandse zee, Cap d’Agde, Canet en Collioure

Vanuit uw vakantiehuis gaat u uiteraard een keer naar de Middellandse zee. Langs de kust met haar brede zandstranden zijn gezellige dorpjes met uitnodigende terrasjes. U hebt ruime keus. Gaat u naar Cap d’Agde, Vias, Valras Plage of Narbonne Plage? Of neemt u een van de zuidelijker gelegen dorpen als Port Leucate, Canet Plage of Saint Cyprien?

Activiteiten

Gaat u een dagje rustig aan doen, en heerlijk zonnen? Of huurt u voor een uurtje een jet-ski om onder begeleiding de zee op te gaan? Ook zijn er vanuit diverse plaatsen dagtochten over het water te maken naar bijv. Spanje. In gewone boten of een catamaran. Loop ook eens een dorpje. Bezoek de boetiekjes en neem een lekker kopje koffie op een van de gezellige terrasjes.

Mooie plaatsen

Als u vroeg op pad bent gegaan kunt u overwegen om naar een van de volgende plaatsen te gaan: Argeles sur Mèr, Port Vendres, Banyuls of Collioure. Collioure wordt wel het St. Tropez van de Languedoc genoemd. Als u de tijd heeft kunt u vervolgens half door de bergen via Quillan weer terug rijden naar Carcassonne.

Terug naar het overzicht